Skogbygda med ny storseier på hjemmebane

8.div. Skogbygda mot Flisbyen 2 10-0 (5-0)

Skogbygda tapte den første hjemmekampen, siden har feid seks lag av banen med tiltider kalassifre. Kampen mot Flisbyen 2 ble ”Walk in the park” fra start til slutt. Showbygda tok tak i matchen fra start og en for dagen meget opplagt Anders Kvalness startet målfesten med å sende hjemmelaget i ledelsen etter ni minutter spill. ”Veteranen” Gaute Borgenholt fulgte opp med å doble ledelsen, før Kvalness fulgte opp med to nye scoringer i løpet av to minutter. Kampuret viste da 28 minutter og Skogbygda hadde allerede opparbeidet seg en 4-0 ledelse. Gaute Borgenholt sørget for at hjemmelaget kunne gå til pause med en komfortabel 5-0 ledelse.

Anders Kvalness og Gaute Borgenholt med tre mål hver

Seks minutter ut i andre omgang satte Petter Berg Haugen inn Skogbygdas sjette for kvelden, og fem minutter senere var det dags for 7-0 ved Emil Holen. De blå og hvitstripede forsatte å kjøre over Flisbyen2 som et godstog i full fart. 66 minutter ut i matchen var det Andreas Rønold Johnsen sin tur til å score sitt første mål for sesongen og fem minutter senere la Gaute Borgenolt på til 9-0 med sitt tredje mål. Med to minutter igjen å spille fastsatte Tor Erik Tømmerbakk sluttresultatet til 10-0.

Etter 11 serieomganger ligger Skogbygda på 2.plass med 24 poeng. Bøn 2 leder serien med 27 poeng, mens Kløfta 2 innehar 3.plassen med samme poengsum som Skogbygda.

Neste kamp for Skogbygda er tirsdag 30.august, borte mot Frogner

Skogbygda stilte med følgende tropp: Piotr Sobieszcuk, Stefan Emil Lund Frantzen, Eivind Husås, Tobias Monsrud, Robin Pettersen, Andreas Rønold Johnsen, André Skogheim, Axel Dybvig, Markus Sæter, Gaute Borgenholt, Tor Erik Tømmerbakk, Niklas Holm Martinsen, Jan Niklas Hagen, Kenneth Nordli, Petter Berg Haugen, Emil Holen og Anders Kvalness.