Skogbygda med sesongens første trepoenger

Petter Berg Haugen avgjorde matchen

8.divisjon: Flisbyen 2 mot Skogbygda 1-2 (0-2)

Nykommer Petter Berg Haugen med to scoringer

Skogbygda tapte seriepremieren mot Kløfta 2, men fikk en meget god start på oppgjøret mot Flisbyen 2. Jan Nicklas Hagen brukte bare fire minutter på å sende Skogbyga i ledelsen. Gjestene kom til flere gode muligheter de første minuttene og fortsatte å styre kampen etter at de tok ledelsen. Man satt og ventet på at Skogbygda skulle øke ledelsen, men i stedet kom Flisbyen mer inn i kampen i den siste halvdelen av første omgangen. I det dommeren var på vei til å blåse i fløyta vartet Skogbygda opp med et flott angrep som endte hos Petter Berg Haugen, som økte til 2-0 med omgangens siste spark på ballen.

Skogbygda-trener Daniel Heimnes forteller til Nesfotballen at de følte seg litt for trygge og slapp Flisbyen litt for lett inn i matchen etter sidebytte-

• Det lugget litt for oss i første halvdel av andreomgang, selv om heller ikke nå slapp til for store sjanser i mot. Flisbyen fikk betalt for arbeidet de la ned, der de scoret på en fin avslutning fra rundt 18 meter. Herifra og ut var det litt kaos i kampen, og ingen av lagene klarte egentlig å ta skikkelig styring. Vi kom til de største sjansene, og endte med fler store sjanser de siste 10 minuttene, med blant annet 2 stolpeskudd, konstanterer Heimnes ovenfor Nesfotballen
  • En kamp med to omganger. Syntes vi tidvis var veldig gode i første, og ble litt nedkjempet i perioder i andre. Men totalt sett synes jeg vi finner fortjent, og vi burde ha vunnet med større margin til slutt. Uansett deilig å ta poeng i en slik kamp.

Neste kamp for Skogbygda er mandag 16.mai, hjemme mot Frogner

Skogbygda stilte med følgende tropp: Piotr Sobieszuk, Tobias Rzeznik, Tobias Nikolai Monsrud, Eivind Husås, Axel Dybvig, André Skogheim, Jørgen Kårstad, Gaute Borgenholt, Tor Erik Tømmerbakk, Niklas Holm Martinsen, Markus Sæter, Jørgen Aaserud Westvang, Petter Berg Haugen, Kasper Aaserud, Jan Niklas Hagen, Kenneth Nordli, Anders Kvalness og Emil Holen