Skogbygda med to seiere av to mulige

Markus Sæter punkterte kampen med sin 2-4 scoring for Skogbygda i bortemøte med Frogner

8.div. Frogner – Skogbygda 2-4 (1-1)

Skogbygda vant på overtid mot Løvenstad 2 i seriepremieren og fulgte opp med en ny god kamp mot Frogner.

To mål i omgangens siste spilleminutt
Skogbygda startet kampen best, og hadde initiativet de første minuttene. Det endte med at de fikk en straffe i løpet av de første 10 minuttene, som Gaute Borgenholt bommet på. Etter dette ble kampen jevnere, og Frogner hadde mer ball. Begge lag brant store sjanser i denne perioden. Siste kvarteret av omgangen skjedde det ikke mye før Frogner i det siste minuttet snappet opp ballen på Skogbygda sin banehalvdel og satte den i mål. Skogbygda rakk ett angrep før dommeren blåste av til pause. Det startet med en fin opprulling på venstresiden der Robin Pettersen endte med å slå et godt innlegg som Gaute Borgenholt headet inn i nettmaskene.

Frogner tok ledelsen for andre gang

Andre omgangen startet på samme måte, Skogbyga hadde initiativet de første minuttene uten at de klarte å utnytte dette, før Frogner igjen tok mer tak i ballen. Etter 65 minutter fikk Frogner ett frispark fra ca 20 meter som de banket i mål.

Skogbygda snudde til seier

Men igjen scorer bortelaget ett veldig viktig mål rett fra avspark. Gaute Borgenholt fikk en ball i bakrom langs høyrekanten, og fikk lagt inn til Petter Berg Haugen som dunket ballen i mål fra kort hold. 2 minuttene senere skapte de to samme ett mer eller mindre helt identisk mål. Dermed var Skogbygda i ledelsen for første gang i kampen.

Resten av kampen kjørte Frogner på for utlikning, men Skogbygda forsvarte seg veldig godt og slapp ikke til noe som helst i en lengre periode.  Skogbygda manglet det siste killerinstinktet til å utnytte rommene de fikk, da ofte siste pasning manglet god nok presisjon. Rett før slutt brant begge lag hver sin gigasjanse. På overtid sendte Frogner frem alt de hadde. Skogbygda fikk sent en avklaring i retning Jan Niklas Hagen, som fant Markus Sæter i bakrom. Alene med keeper satte han spikeren i Frogner-kista og fastsatte samtidig sluttresultatet til 2-4 til Skogbygda.

Skogbygda-trener Daniel Heimnes var godt fornøyd med tre nye poeng og full pott etter to kamper.

• Alt i alt en godt gjennomført kamp fra våres side, som bygger på den første kampen mot Løvenstad. Forsvarer oss stort sett veldig godt kampen gjennom, og scorer 4 mål uten å være kjempe effektive. 2 seiere i 2 vanskelige bortekamper skal vi være veldig fornøyde med, forteller Skogbygda-treneren til Nesfotballen etter kampslutt.

Neste kamp for Skogbygda er torsdag 11.mai, borte mot Lørenskog 4

Skogbygda stilte med følgende tropp: Tor Erik Tømmerbakk, Eivind Husås, Tobias Monsrud, Jørgen Kårstad, Robin Pettersen, André Skogheim, Andras Rønold Johnsen, Aleksander Flinkop, Axel Dybvig, Jørgen Westvang, Gaute Borgenholt, Niklas Holm Martinsen, Markus Sæter, Jan Niklas Hagen, Petter Berg Haugen og Anders Kvalness