Skogbygda snudde 0-1 til 5-1 seier over Enebakk

8.div  Skogbygda – Enebakk 5-1 (2-1)

Skogbygda var store favoritter før hjemmemøte med Enebakk, men de startet kampen dårlig. Det var noe slapt over hele linja. Enebakk var også effektive og scoret på sin første og eneste sjanse i første omgang. Etter hvert spilte hjemmelaget seg opp og tok over initiativet i matchen. 33 minutter var spilt da André Skogheim utlignet til 1-1 og rett før pause sendte Magnus Granmo Skogheim Skogbygda i føringen 2-1.

Enveisskjøring i andre omgang

Vertene fortsatte å kjøre over gjestene fra Enebakk i andre omgang og etter 52 minutter var Jakub Nikodem Wyszko frempå og økte til 3-1. Toppscorer Magnus Granmo Finset var ikke ferdigscoret og med tjue minutter igjen å spille satte han inn hjemmelagets fjerde og årets åttende mål for sesongen.  Noen minutter senere fastsatte Kenneth Nordli sluttresultatet til 5-1 til Skogbygda.

Seieren betyr at Skogbygda tok et lite steg vekk fra nedre halvdel og opp på 5.plass med 11 poeng etter 7 serierunder. Med en god avslutning på våren, er det gode muligheter for å klatre ytterliggere et par plasser. Neste kamp for Skogbygda er torsdag 20.juni, borte mot Løvenstad 2

Skogbygda stilte med følgende tropp: Piotr Sobieszczuk, Eivind Husås, Tobias Monsrud, Jørgen Kårstad, Martin Haugland, André Skogheim, Ådne Skogheim, Axel Dybvig, Markus Sæter, Gaute Borgenholt, Jørgen Westvang, Tor Erik Tømmerbakk, Jakub Nikodem Wyszko, Kenneth Nordli, Emil Holen og Magnus Granmo Finset