Skogygda/FUVO3 avsluttet med tap

Jørgen Kårstad og SIF/FUVO3 fikk det tøft borte mot Bøn

Bøn – SIF/FUVO3 7-1 (2-0)

SIF/FUVO3 har i likhet med Haga hatt en trøblete vårsesong i 8.divisjon, med kun to seire på de åtte første matchene, før de avsluttet vårsesongen med bortekamp mot serietoer Bøn.

Et SIF/FUVO3-lag i motgang fikk en verst mulig start på oppgjøret med en i fleisen allerede etter fire minutters spill. Etter målet holdt gjestenes målvakt, Harald Nilsen Sandmo, buret rent til det var fem minutter igjen av første omgang. Da gikk Bøn opp til 2-0, som også var pauseresultatet.

Tre minutter ut i andre omgang sendte en gammel FUVO-kjenning, Ståle Granheim, Bøn opp i 3-0, som ble til 4-0 med et kvarter igjen å spille. Dette resultatet holdt seg helt til det 88 min. Da satte hjemmelaget inn sitte femte mål. Like etterpå var en Bøn-spiller sist på ballen, men denne gangen gikk den i eget nett. Altså et trøstemål for SIF/FUVO3. På overtid fastsatte hjemmelaget sluttresultatet til 7-1.

Etter 9 serieomganger ligger SIF/FUVO3 på 8.plass med 6.poeng. Like mange som Haga på plassen bak og to poeng foran Kurland 2 på siste.

SIF/FUVO3 stilte med følgende tropp: Harald Nilsen Sandmo, Arild Munkelien, Kim Andre Granaas, Eivind Husås, Tobias Nikolai Monsrud, Tor Erik Tømmerbakk, Simen Scharning, Daniel Heimnes, Jørgen Kårstad, Andreas Rønold Johnsen, Kenneth Nordli, Niklas Holm Martinsen, Vegard Thomassen, Robin Pettersen og Jonas Ilseng.