Slitent FUVO G19-lag tapte for Fjellhamar

1.div  G19   FUVO – Fjellhamar 3-4 (2-1)

Tre G19-kamper i tillegg til en rekruttkamp ble i det meste laget for FUVO-guttene. Søndag avsluttet de en tøff uke med hjemmekamp mot Fjellhamar. Selv om bortelaget lå flere plasser over FUVO på tabellen, så var det hjemmelaget som kom klart best i gang. Patrick Dariush kom til kampens første målsjanse som endte med et skudd som keeper så vidt klarte å dytte til hjørnespark. Sigurd Westby serverte en perfekt ball som fant veien til hodet til Ole Kristian Thorset, som sendte FUVO i ledelsen.

Fortjent 2-1 ledelse til pause

Vertene fikk kampen inn i sin bane, men etter ti minutter fikk Fjellhamar et frispark som gikk gjennom muren og inn i mål.  Til tross for kalddusjen så fortsatte FUVO å kjøre kampen og to minutter før pause endte en bakromsball hos Sigurd Westby, som banket inn 2-1.

Drømmestart på andre omgangen

FUVO fikk en drømmestart på andre omgangen da Ole Kristian Thorset satte inn sitt andre etter supert forarbeid av Westby. Da trodde nok de fleste, inkludert undertegnede at kampen seieren var i boks. Men, man skal aldri selge skinnet før bjørnen er skutt.

Kollapset

Et slitent FUVO-lag rotet det til to ganger før timen var spilt og dermed hadde Fjellhamar hentet opp hjemmelagets tomålsledelse. Vondt ble til verre da bortelaget satte inn sitt fjerde med et langskudd etter 75 minutter.

To røde kort på  en uke for Marius” den røde” Hegli

Hjemmelaget var helt på felgen, men Patrick Dariush kom til en siste mulighet, men tverrliggeren stod i veien. Søndagen ble helsvart for Marius Hegli, som var uheldig inne i Fjellhamar boksen og pådro seg sitt andre gule kort og dermed rødt.

Neste kamp for FUVO onsdag 29.september, borte mot Skjetten 2

FUVO stilte med følgende lag: Kristian Rud, Nicolay Snildal, Marius Hegli, Andre Jørgensen, Patrick Dariush, William Fossum Østhaug, Alexander Persvangen-Johansen, Ole Kristian Thorseth, Heine Risvik Paulsen, Sigurd Westby og Fredrik Thorset.

Benyttede innbyttere: Matvydas Gecas, Kenneth Codera Marques Larsen