Slitne Fenstad FK Gutter 10 år tapte for Lørenskog

Lørenskog- Fenstad FK Gutter 10 år  6-4

Fredagskamp på Hammerfeltet mot Lørenskog startet i godt driv for gutta fra Fenstad, men man kunne tidlig  ane at dette kom til å bli en tøff og jevn kamp hvor ingen kunne forvente å ta hjem seieren uten solid innsats.

Fenstad FK ledet med ett mål til pause

Fenstad FK satte første målet ved Sivert Smedsrud, men Lørenskog fulgte opp og utlignet like etter. Fra begge lag ble det mye godt spill, med sjanser på begge banehalvdeler. Etter et langt innkast foran Lørenskogmålet satte Mattis Finstad Hansen inn 1-2, med en god heading.

Det gode spillet fortsatte og Oskar Aasvangen Nordlie sørget for 1-3 like etter. Fenstad fortsatte med mange gode sjanser, men etter et uhell og straffe imot, utlignet Lørenskog til 2-3, noe som også ble pauseresultatet.

Slitne Fenstad-bein i andre omgang

Etter pausen var det tydelig at Lørenskog jagde for seier og etter hardt press kom utligningen til 3-3 tidlig i omgangen. Oskar Nordlie scoret Fenstad sitt eneste mål i 2. omgang, og resten av kampen ble preget av flere småskader hos Fenstadgutta. Spillerne virket preget og slitne etter ei lang uke, noe som kom godt til syne i kollektiv mangel på ork og vilje til å jobbe hjem i forsvar.

Lynraske Skovereng-bein i tillegg til formidabel innsats fra keepertalentet Aron Olijnyk skal ha mye av æren for at tapet til slutt ikke ble større. Lørenskog tok til slutt seieren på hjemmebane med velfortjente 6-4.

Fenstad-gutta møtte god motstand i Lørenskog, og selv om fredagen på Lørenskog ble kald og sur er det mye god lærdom å ta med seg fra en slik kamp. En tydelig og god dommer skal også ha ros for vel-gjennomført dømming.

Siste seriekamp spilles på Fenstad stadion tirsdag 28. september mot Borgen, og vi gleder oss til ny innsats.