Fortjent 3-0 seier til FUVO borte mot Blaker

Det var nok en litt mer spent FUVO-gjeng som inntok Bruvollen gress i fjor enn i år, men det begynner å spisse seg til allerede i årets sesong. De tre lagene i toppen, Skedsmo, EIF og FUVO var alle spådd og være i toppen, og så langt må de sies å ha innfridd. Blaker er og har vært de siste årene det mest uberegnelige laget i 4.divisjon. Kan slå de beste, men samtidig tape mot de dårligste.

Blaker stod med fire scoringer etter seks serierunder, men så åpnet ketchupflasken seg og målene rant inn i de to siste matchene. Hele ni scoringer scoret laget mot Aurskog-Høland(4-0) og Lørenskog (5-0).

Nesbuene på sin side har scoret minimum to mål i hver eneste match, allikevel føler laget at de på langt nær har vært effektive nok foran kassa.

Blaker – FUVO 0-3 (0-2)

FUVO var klart best den første halvtimen og kjørte tidvis over Blaker. Etter 12 min ble Mads Rismoen felt og dommeren pekte på straffemerket, til store protester fra Blaker. Kim Brenna steg frem og satte straffesparket sikkert i mål.

Bortelaget fortsatte å kjøre matchen på en overraskende god gressmatte, årstiden tatt i betraktning. Foruten et par dødballer og noen cornere hadde Blaker ett skudd på mål. FUVO dominerte banespillet, men skapte ikke alt for mange store målsjanser. 0-1 holdt seg til fire minutter før pause. Et forsøk på pasning fra Andreas Castilla ble forsøkt blokkert av en Blaker-spiller, men han traff feil og sendte i stedet ballen i en bue over egen keeper og inn i mål. Et merkelig mål, men et fortjent ett.

Lagene gikk til pause med tomålsledelse til gjestene fra Opakermoen. En som ikke var fornøyd var Blaker-trener Fredrik Larsen. Han var tidvis oppgitt over hva dommeren gjorde, og var spesielt uenig over straffesparket til FUVO.

• Det er f…. meg bakkerekord hver gang han blåser i fløyta

Fjerde strake seier for FUVO

Andre omgangen ble et antiklimaks. Det var mange feilpasninger og mye rot. Men ett mål til skulle det bli. Med et drøyt kvarter igjen å spille, og i Blaker sin beste periode, vartet FUVO opp med et klasseangrep. Ørjan Hopen sendte en fin ball ut på høyre til Kim Brenna, som fosset nedover før han sendte en perfekt ball inn i boksen til Mads Rismoen, som satte ballen kontant i nettet.

FUVO-trener Martin Wiker var veldig fornøyd med de første 30 minuttene, samt at laget endelig vant en komfortabel seier. Han var imidlertid ikke helt fornøyd med at Stian Westerheim måtte gå ut med skade allerede etter et kvarter spill og at Ole Kristian Myhre måtte ut i pausen.

Med seieren er FUVO nå a poeng med Skedsmo, som på sin side gikk på et overraskende 5-2 tap hjemme for Fet.