Slutt. FUVO – Blaker

FUVO økte serieledelsen til sju poeng tirsdag da Fredrik Nilsen ble matchvinner med sin 3-2 scoring på overtid. Med seier lørdag ville de øke til ti poeng før Skedsmo på mandag tar turen til Fedrelandet og møte med et nedrykkstruende Fet-lag på desperat poengjakt.

FUVO stod foran dagens oppgjør med 11 av 11 mulige hjemmeseiere i 2019 og har nå vært ubeseiret i 19 kamper siden laget sist tapte i juni 2018 for nettopp Blaker. Gjestene parkerte den gangen bussen foran egen sekstenmeter og var dødelig effektive på kontringer.

Selv om Blaker er gjerrige begge veier, var det ingen tvil om at FUVO-supporterne forventet en målrik kamp. Vertene har banket inn 45 mål på sine 11 første hjemmekamper, noe som gir et snitt på 4,09, derfor hadde fansen stor tro på at laget holdt gjennomsnittet sånn ca ved like

Etter en jevn start tok hjemmelaget over i initiativet i matchen. Etter 41 min sendte Kim Brenna FUVO i en fortjent ledelse.

Andre omgangen ble rotete, men Blaker var var gode til å påføre FUVO brudd med påfølgende kontringer. Etter 70 min fikk Martin Mathisen gå umarkert opp og nikke inn utligningen. Ti minutter senere sendte Victor Wikstrøm gjestene i ledelsen 1-2, og på overtid fastsatte Vegard Gjelsvik sluttresultatet til 1-3

FUVO startet med følgende lag: Andre Thomsen, Ole Kristian Myhre, Stian Westerheim, Henrik Nordnes, Fredrik Nilsen, Henning Torgnesskar, Ørjan Hopen, Simen Nordnes, Andreas Castilla, Julian Paulsen og Kim Brenna.