Slutt. FUVO – EIF 2-1

I fjor gikk FUVO ubeseiret gjennom de 11 første kampene, før de 11.juni gikk på sesongens først tap, borte mot Eidsvold Turn 2. Da hadde EIF allerede gått på sju tap, og kun vunnet en (R&Å). Nå skal det også sies at EIF var strålende på høsten og klatret helt opp på 7.plass.

Med tap i serieåpningen mot Fet har FUVO satt et ekstra press på seg selv. Ikke at serien er avgjort med tap mot EIF, men det gjør det betraktelig vanskeligere og ikke minst mer stressende.

Gjestene fra EIF gikk til pause med ledelse 0-1 etter scoring av Fredrik Kristiansen etter 10 min

Lysere ble det ikke for FUVO da innbytter Stian Westerheim ble sendt i dusjen etter 53 min spill.

Martin Wiker sine gutter tok imidlertid opp hansken, klinket til i duellene og etter en times spill utlignet Mergim Shurdiqi til 1-1 etter en corner.

Spillet bølget frem og tilbake på slutten, og mange trodde nok bortelaget ville klare å trøkket inn et mål. I stedet fikk Kim Brenna muligheten han hadde ventet på etter 85 min. En bakromspasning fra Simen Nordnes fant veien til Brenna, som sendte FUVO til himmels da han fastsatte sluttresultatet til 2-1 til FUVO.

 

FUVO startet med følgende lag: Andre Thomsen, Fredrik Nilsen, Chris Lundhaug, Julian Paulsen, Ole Kristian Myhre, Andreas Castilla, Simen Nordnes, Oliver Nøvik, Mergim Shurdiqi, Ørjan Hopen og Kim Brenna.

Benyttede innbyttere: Stian Westerheim og Per Anders Vågan

 

Denne artikkelen er sponset av

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg