Slutt. FUVO – Kløfta 3-0

Kim Brenna putta to mål mot Kløfta og er nå oppe i 6 scoringer.

FUVO møtte et Kløfta lag som kun har ett eneste tap i hele 2019, cuptapet mot Aurskog-Høland. Zebrastripene gikk ubeseiret gjennom treningskampene og har vunnet to og spilt en uavgjort i serien. De fikk også revansje for cuptapet mot Aurskog-Høland like før de tok påskeferie.

FUVO på sin side har variert betraktelig mer i både treningskampene og i serien, men står med kun ett poeng mindre enn Kløfta etter tre serierunder. De siste 75 minuttene mot Rælingen er også det beste de har vist så langt i hele 2019.

Kim Brenna sendte FUVO i ledelsen med første omgangens eneste mål etter 10 minutter. Målet kom etter at Marius Nordby brøyt og sendte ballen i retning Brenna, som vant duellen med sin oppasser, for så å sende kula i mål.

Kløfta startet best etter pause, men ni minutter ut i omgangen økte Brenna til 2-0. En bakromsball fra innbytter Ørjan Hopen fant veien til Brenna, som rakk ballen like foran beina Kløfta-keeperen.Han fikk dermed en enkel oppgave med å trille ballen i det tomme målet.

Et kvarter før slutt ble Oliver Nøvik felt og vertene ble tildelt straffe. Den satte Ørjan  Hopen himmelhøyt over, men på overtid fikk Hopen en liten revansje da han dunket inn 3-0 på et frispark fra 16 meter.

Laget: Andre Thomsen, Ole Kristian Myhre, Fredrik Nilsen, Marius Nordby, Preben Finstad, Andreas Castilla, Simen Nordnes, Oliver Nøvik, Mergim Shurdiqi, Julian Paulsen og Kim Brenna

Benyttede innbyttere: Per Anders Vågan, Ørjan Hopen, Mathias Vikane, Otto Dahl