Slutt. FUVO – Lørenskog 2. 2-1

Hjemmelaget var stinne av selvtillit etter fire strake seire og kunne kjenne lukten av tabelltopp hvis de gjorde jobben selv, samt at resultatet fra EIF-Skedsmo gikk i deres favør. FUVO har vært solide, skapt brukbart med sjanser, men kun imponert i en kamp hjemme på eget gress.

Gjestene fra Lørenskog har vist seg som et ustabilt kort i årets sesong, hvor laget har gått fra å slå Fet 10-0 til å tape 5-0 over Blaker.

FUVO skapte åtte sjanser i 1.omgang, men det var Lørenskog 2 som gikk i garderoben med 0-1 ledelse, etter scoring av Rene Eriksen etter 27 minutter.

Hjemmelaget fortsatte å kjøre kampen etter sidebytte og etter 61 minutter fikk de sin velfortjente utligning. Ørjan Hopen fant Kim Brenna med en stikker, og alene med keeper satte Brenna ballen sikkert i nettmaskene.

Like etterpå kom lagene til hver sin store målsjanse, før FUVO kontret inn det som skulle bli kampen siste mål. Kim Brenna kom seg fri på venstrekanten og la en ferdigscora pasning til Mergim Shurdiqi, som enkelt satte inn 2-1 til hjemmelaget.

Lørenskog 2 presset litt mot slutten, men FUVO roet en fortjent seier i land.

Siden Skedsmo vant 2-1 borte over EIF etter overtidsstraffe, så har Skedsmo og FUVO nå skaffet seg en luke på fem poeng ned til EIF på 3.plass

Tabellen kan ses her:

Vi tror FUVO stiller med følgende lag: Andre Thomsen, Preben Finstad, Stian Westerheim, Fredrik Nilsen, Ole Kristian Myhre, Mergim Shurdiqi, Oliver Nøvik, Simen Nordnes, Ørjan Hopen, Mads Rismoen og Kim Brenna.

Benyttede innbyttere: Marius Nordby, Julian Paulsen og Andreas Castilla