Slutt. FUVO – Rælingen

Tross tap i forrige serierunde har trolig oddsen på FUVO seier garantert ikke vært større. 1,05 for hjemmeseier og 11,00 for uavgjort og 10,50 for seier til Rælingen, sier sitt til at NordicBet har liten tro på at Rælingen skulle reise hjem fra Opakermoen med poeng i sekken.

I våres hadde riktignok Rælingen FUVO i knestående da de ledet 3-0 etter 14 min, men FUVO viste seg etter hvert som et bedre lag og fant 5-3. For nøyaktig ett år siden møttes lagene på gress, den gangen vant FUVO 7-1.

Det ble en typisk slitekamp da serietoer FUVO slo bunnlaget Rælingen med 2-0 på hjemmebane tirsdag.

Kim Brenna sendte vertene i ledelsen på overtid i første omgang. Samme spiller misset et straffespark tjue minutter før slutt.

Rælingen presset FUVO litt på defensiven siste halvdel av andreomgangen, men etter 82 minutter fastsatte Brenna sluttresultatet til 2-0 til hjemmelaget.

FUVO startet med følgende lag: Andre Thomsen, Ole Christian Myhre, Stian Westerheim, Fredrik Nilsen, Oskar Wang, Andreas Castilla Ørjan Hopen, Simen Nordnes, Tobias Solem Karlsen, Julian Paulsen og Kim Brenna