Sluttreferat: FUVO klinket til med seier over serietoeren

Sluttreferat: FUVO – Lørenskog 1-0 (1-0)

Andreas”Svennis” Lundgren med scoring etter 24 sekunder

FUVO måtte klare seg uten etablerte spillere som Nicklas Brenna Karlsen, Stian Westerheim, Ørjan Hopen, Tobias Solem Karlsen og Kristoffer Bugge da de lørdag tok imot serietoer Lørenskog til årets tredje hjemmekamp, den første på gress. Jonny Hanssen sine gutter hadde to økter på gress før matchen, mens Lørenskog var på Leirsund og hadde en gressøkt. Mao så stod lagene ganske likt.

FUVO fikk en drømmestart på oppgjøret med scoring allerede etter 24 sekunder. Etter litt flipperspill frem og tilbake endte ballen hos Oliver Nøvik, som headet ballen til Mads Rismoen, som stusset ballen videre igjennom til Andreas Lundgren, som satte ballen i mål alene med Lørenskogs sisteskanse Ole Martin Drevland.

Lørenskog med mye ball, men få målsjanser

Rismoen var like ved å doble ledelsen etter fem minutter, men avslutningen fra åtte meter gikk tilside for mål.  11 minutter ut i matchen kunne det fort stått 1-1, men corneren som endte på hodet til Zirak Ahmed, ble mesterlig reddet av FUVO-keeper Andre Thomsen. Laget fra Opakermoen leverte en meget solid forsvarsjobb og selv om Lørenskog hadde mye ball, så skapte de veldig få farligheter.

Første omgangen ble veldig oppstykket med masse frispark og cornere, de aller fleste til Lørenskog. Dødballene endte i all hovedsak hos FUVO, som ikke hadde noen problemer med å renske unna.  Bortelaget var veldig tamme i boksen og hele første omgangen var i det store og hele en sjansefattig forestilling.

Andre omgangen fortsatte i samme spor

Andre omgangen fortsatte i samme spor som før sidebytte. Lørenskog med mye ball, men det endte som regel med en enkel avklaring i FUVO-forsvaret. Men etter 53 minutter hadde gjestene en ball i nota, men assistentdommeren var tidlig oppe med flagget. To minutter senere kom Vuk Fajfric til en god heading som sneik seg like over tverrliggeren.

FUVO med tre av tre mulige hjemmeseire

Lørenskog prøvde å trenge gjennom, men det var alltid en FUVO-spiller i veien. De klarte rett og slett ikke skape noen farligheter å skrive hjem om. Etter 69 minutter ropte Andreas Lundgren og FUVO på straffe da Lørenskog rotet det til for seg selv og keeper Drevland felte Lundgren. Fra vår posisjon så det ut som en klar straffe, men dommeren vinket spillet videre. Tolv minutter før slutt var det gjestene sin tur til å rope på straffe, men både assistentdommeren og dommeren stod godt plassert og vinket spillet videre.

Selv om Lørenskog presset FUVO på defensiven, så var det aldri skikkelig fare på fære. De var tamme og fikk mye fysisk juling av FUVO i duellene, men fire minutter på overtid fikk de en siste sjanse. Et innlegg fra høyre treffer hodet til en Lørenskog-spiller som stusser ballen inn i labbene på FUVO-keeper Andre Thomsen.

Dermed tok FUVO en sin tredje strake hjemmeseier for året. Laget står nå med 9 poeng på seks kamper og ligger med det på en Femte plass i en meget jevn avdeling.  Neste kamp for FUVO er 22.mai, borte mot Harstad

Matchvinner Andreas Lundgren

FUVO stilte med følgende lag: Andre Thomsen, Fredrik Nilsen, Tomas Holmestad, Marcus Ellevold, Thomas Brekken, Hassan Al-Shimary, Oliver Nøvik Noah Veiby, Sebastian Jensen, Andreas Lundgren og Mads Rismoen.
Benyttede innbyttere: Garib Gerkondani og Simen Høglien