Sluttreferat: FUVO med Grei seier i årets første treningskamp

Treningskamp 29.januar mellom FUVO og Grei 3-1 (3-0)

FUVO gikk ut i høyt press, var aggressive og vant ballen ofte langt innpå Grei sin banehalvdel. Når man mistet ballen var man kjapt tilbake i ”ramma”. Etter et par ok avslutninger så tok hjemmelaget en fortjent ledelse etter 16 minutter. Mads Rismoen sendte kula til Kristoffer Bugge, som fra kanten av sekstemeteren avsluttet med et skudd nede ved stolperoten.

Meget lovende første omgang av FUVO

FUVO fortsatte å kjøre matchen. Etter ca halvspilt første omgang vant Oliver Nøvik ballen midt på Grei sin banehalvdel. Han sendte en fin pasning frem til Kristoffer Bugge, som sendte ballen videre til en enda bedre plassert Tobias Solem Karlsen, som bare hadde å breide ballen over målstreken.

Det meste satt for vertene de første 45 minuttene og prikken over ién kom etter 35 minutter da laget vartet opp med en opprullering av høy kvalitet. Ballen gikk fra spiller til spiller og til slutt var det Mads Rismoen som serverte ballen på et sølvfat til Almin Hrustic, som enkelt satte inn 3-0 til FUVO.

FUVO har som kjent mistet både fjorårets trener og sin store profil i Kim Brenna, men første omgangen laget leverte på en nydelig kunstgressmatte på Opakermoen var meget oppløftende.

Andre omgangen ble tung, men FUVO hadde god kontroll

Andre omgangen ble nesten som forventet et antiklimaks. FUVO klarte ikke holde oppe det trøkket som de hadde i store deler av første omgangen og Grei-spillerne fikk bedre tid på seg. Allerede etter to minutter smalt det i stolpen bak FUVOs innleide keeper Mats Lindegaard. Tempoet sank betraktelig utover i omgangen og det ble skapt få store målsjanser. Grei kom til en stor målsjanse til, men Lindegaard vartet opp med en strålende beinparade. Hjemmelaget kom til noen dødballsituasjoner, men manglet spruten og presisjonen de hadde i første omgang. Det var sånn sett fortjent at Grei fikk sin redusering med et kvarter igjen å spille, selv om den var av den litt heldige sorten da en Grei spiller smelte ballen i Bugge og inn i mål.

Begge lagene gjorde mange bytter i andre omgangen og spillet ble oppstykket og kvaliteten sank deretter.

FUVO nye assistenttrener, Martin Skolbekken, fikk se gutta gjøre totalt sett en god kamp, der laget imponerte i første omgang, men fikk også se at man har litt å jobbe med når det gjelder utholdenhet.  Men  til tross for at FUVO-spillerne ble slitne utover i andre omgangen, så hadde laget full kontroll og tok en fullt fortjent  3-1 seier.

På en skala 1-6 så gir vi FUVO poengsummen 4/5

1-0 16 min Kristoffer Bugge

2-0 22 min Tobias Solem Karlsen

3-0 35 min  Almin Hrustic

3-1 76  min Selvmål

FUVO stilte med følgende lag: Mats Lindegaard (lånt fra KIL), Thomas Brekken, Stian Westerheim, Thomas Holmestad, Hassan Saad-Al Shimary, Tobias Solem Karlsen, Noah Veiby, Oliver Nøvik, Kristoffer Bugge, Mads Rismoen, Almin Hrustic. Benyttede innbyttere: Baktiar Rzaev, Jonas Aarhaug, Vetle Eriksen, Heine Risvik Paulsen og Albin Wesby Sæter