Sluttreferat. FUVO skapte mange sjanser, men Strømsgodset 2 tok bedre vare på sine

Det ble en veldig åpen kamp med mange målsjanser begge veier da FUVO tok i mot serietoer Strømsgodset 2 på en strøken gressmatte på Opakermoen mandag kveld.

2-2 i målsjanser… 0-2 til Strømsgodset 2

Det startet imidlertid på verst mulig måte for hjemmelaget med en hands som førte til straffespark allerede etter seks minutter.  Straffen satte Dilawar Ahmadzay sikkert i mål. Rett etterpå fikk Noah Veiby en eventyrlig mulighet til å utligne, men en fantastisk enhåndsredning av Strømsgodsets sisteskanse Morten Sætra, forhindret scoring. Etter et kvarter spill endte et frispark på hodet til Tomas Holmestad som headet tilbake foran mål der Marcus Ellevold klinket ballen like over. I stedet for utligning, gikk bortelaget rett opp i angrep og økte til 0-2. Målet kom etter at Jonas Torrisen Therkelsen fikk dra seg langs sekstenmeteren forbi et par FUVO-spillere før han dunket ballen i nettmaskene

Godset 2 med tomålsledelse til pause

Strømsgodset 2 hadde mye ball, men FUVO spillerne løp ekstremt mye og gjorde det ikke lett for serietoeren. Etter en halvtime fikk Mads Rismoen en brukbar mulighet inn e i boksen, men bommet på ballen. Rett etterpå var Marcus Ellevold på rett plass og blokkerte det som kunne blitt en stor scoringsmulighet for Godset 2. Bortelaget var farlige, spesielt på deres venstrekant, og etter 39 minutter kom de til en stor mulighet, men avsluttet over fra kort hold. FUVO og Mads Rismoen avsluttet omgangen med store muligheter, men til pause stod det 0-2 til gjestene fra Drammen.

FUVO presset på for utligning, Godset svarte med å øke til 0-3

Strømsgodset 2 startet andreomgangen best og kun en meget god Andre Thomsen forhindret to scoringer til gjestene i starten av omgangen. FUVO kom etter hvert til et par nesten sjanser, før man plutselig begynte å produsere sjanser på løpende bånd. I løpet av en fire minutters periode kom Simen Høglien til tre gode muligheter til å sette ballen i mål, før det hele kumulerte med et skudd fra Marcus Ellevold som traff et Godset-bein og nedsiden av tverrliggeren. Det lå et FUVO mål i lufta, det hadde de også fortjent etter å ha kommet til så mange gode målsjaner, men i stedet økte Strømsgodset 2 til 0-3 etter 65 minutter. Nok en gang var Jonas Torrisen Therkelsen siste mann på kula før den gikk i nettmaskene.

Oliver Nøvik tente et lite håp, men det ble med et trøstemål

Det skulle gå 78 minutter før FUVO fikk sin fortjente scoring. En fem meter fra Andre Thomsen ble flikket videre fra innbytter Simen Høglien til Oliver Nøvik, som scoret alene med keeper. FUVO jaget ny redusering og spenning i kampen, men det ble bare nesten og kampen ebbet ut med 1-3 seier til Strømsgodset 2.

Strømsgodset 2 hadde ballen mest og scoret flest mål. FUVO skapte nok sjanser til å score både to, tre og fire mål, men var ineffektive. Mot de beste lagene er underdogsen avhengig av å ha litt flaks, samt sette sjansene, noe FUVO ikke gjorde denne gangen.

Neste kamp fo FUVO er førstkommende søndag, borte mo Mjølner

Etter 17 serieomganger ligger FUVO på 8.plass med 23 poeng. Strømsgodset befestet sin andreplass med 38 poeng. Leder gjør Gjelleråsen med 42 poeng.

Du finner hele tabellen her

FUVO stilte med følgende lag: Andre Thomsen, Tomas Holmestad, Stian Westerheim, Marcus Ellevold, Sigurd Flekken, Noah Veiby, Thomas Brekken, Oliver Nøvik,  Kristoffer Bugge, Mads Rismoen og Nicklas Brenna Karlsen. Benyttede innbyttere: Fredrik Lillebekk, Heine Risvik Paulsen, Simen Høglien, Ørjan Hopen