Sluttreferat. SIF/FUVO3 trakk det lengste strået i lokaloppgjøret mot Haga

Haga – SIF/FUVO3  2-3 (0-0)

Onsdag var det duket for lokaloppgjør på Haga stadion mellom hjemmelaget Haga og Skogbygda/FUVO3. To lag som begge sårt trengte en trepoenger etter en litt lurvete start på årets sesong. Dessverre er det sånn at tre av de fire nederste lagene i 8.divisjon er fra Nes. Så denne kampen var ikke bare et lokaloppgjør, men også en såkalt sekspoengerskamp.

Målløst etter første omgang

SIF/FUVO3-trener Daniel Heimnes forteller til Nesfotballen at han merket på stemningen før kampen av SIF-gutta var revansjelystne etter det sure tapet for Gjelleråsen 3 sist.

• Vi kjørte kampen fra starten av og var veldig nærme å få uttelling opptil flere ganger de første 10-15 minuttene.

Etter en 20-25 minutter veldig gode minutter av SIF/FUVO3, ble de etter hvert rådløse, og evnet ikke tross stort ballinnhav å true blokka bak Haga-forsvaret.

• Jeg synes vi har stålkontroll på matchen, og følte til tross for at det var målløst til pause, at det bare var et tidsspørsmål før målet ville komme.

Begge lagene med tomålsscorere

SIF/FUVO3 startet andre omgangen som første, og fikk en tidlig ledelse etter en velig god prestasjon av Kenneth Nordli.

• Målet ga oss blod på tann. Vi var veldig interessert i å drepe kampen, så vi sendte frem mange folk, men da begynte vi å også å gjøre det vanskelig for oss selv, sier en oppgitt trener.

En fullstendig umarkert Haga-spiss ,Håkon Vestmo, stod på riktig side av midtbanestreken da han ble spilt igjennom etter av bortelaget mistet ballen rundt 16-meteren. Dermed fikk han hele halvdelen for seg selv og satte enkelt inn 1-1

Like etterpå gjentok det samme seg og nok en gang var Vestmo målscorer for bruntrøyene. ‘

• Vi var nå inne i vår dårligste periode i kampen, der jeg synes vi spiller for enkelt. Vi fikk ikke angrepsspillet til å sitte. Skal gi skryt til Haga her, for å virkelig kjempe og gjøre det vanskelig for oss, sier Daniel Heimnes til Nesfotballen.

Toppscoreren avgjorde for SIF/FUVO3

Tjue minutter før slutt fikk bortelaget frispark på midtbanen som Jørgen Kårstad dunket inn i feltet, som litt tilfeldigvis endte i mål. Dermed var lagene like langt.

• Herfra og ut synes jeg vi er gode, og kjører kampen. Men det måtte ett Kenneth(Nordli) raid og et kanonskudd i vinkelen for at vi skulle få snudd kampen tilbake til vår fordel.
  • Det hjertet og viljen jeg ser på slutten er jeg veldig stolt over. Og at vi klarer å snu kampen igjen etter å ha rotet det til er utrolig godt. Og ikke minst utrolig viktig. Dette smakte for oss alle, og den motiverer oss videre. Nå gjelder det å bygge videre på dette momentet, sier en meget fornøyd SIF/FUVO3-trener Daniel Heimnes.