Sluttreferat. Surt FUVO-tap i Senja

Noa Veiby scoret sitt første mål for FUVO, men rakk også å pådra seg rødt kort like før kampslutt

FUVO måtte klare seg uten Oliver Nøvik, Hassan Al-Shimary, Nicklas Brenna Karlsen og Marcus Ellevold i bortemøte med bunnlaget Senja. Det ga plass til Fredrik Lillebekk som fikk sin debut fra start på FUVOs midtbane. Gjestene fra Opakermoen startet litt tregt, de var ikke påskrudd fra start og Senja fikk lov i alt for stor lov til styre kampen. 11 minutter ut i kampen Sendte Thomas Wahlen vertene i ledelsen etter et balltap hos gjestene rett innefor egen sekstenmeter etter et innlegg fra venstre.

FUVO kom mer med i matchen siste halvdel av første omgangen og bortelaget kom til noen halvsjanser og en stor en ved innbytter Simen Høglien. Dessverre gikk avslutningen hans alene med keeper en halvmeter på feil side av stolpen.

Noah Veiby startet andre omgang med scoring, avsluttet med rødt kort

Laget fra Opakermoen fikk en god start på andre omgangen med scoring etter fem minutter spill. Målet kom etter et oppspill til Mads Rismoen, som dyttet den videre til Noah Veiby, som satte ballen nede til venstre for keeper. Hans første nettkjenning for de røde og hvite. Utover i omgangen bølget spillet frem og tilbake, der begge lagene kom til gode muligheter. Det skulle komme et mål til, med et kvarter igjen å spille var innbytter David Thomas Eilertsen på rett plass og sendte Senja opp i 2-1, etter at FUVO-forsvaret ikke fikk klarte godt nok.

FUVO avsluttet kampen med en god sluttspurt hvor de skapte noen gedigne sjanser. Det var nesten ett under at ingen FUVO-spillere klarte å putte, dermed ebbet kampen ut med 2-1 tap for nesbuene.

FUVO-trener Johnny Hanssen konstaterte at laget gikk sitt femte ettmålstap for sesongen.

• Vi startet litt tregt og er ikke kyniske nok inne i egen boks. Senja utnyttet det ved å ta ledelsen. Vi kom tilbake i andre omgang med en flott scoring av Noah Veiby, men igjen så slapp vi Senja litt for lett til i egen boks. Kampen åpnet seg da vi måtte ta større sjanser på slutten, vi var veldig nærme utligning, men det ville seg ikke. Et surt i kamp som vippet begge veier og som like fort kunne endt 4-4, sier FUVO-trener Johnny Hanssen til Nesfotballen etter kampslutt.

FUVO har en evne til å spille jevne kamper resultatmessig mot stort sett alle motstandere. Statistikken viser at det kun har skilt maks ett mål i tretten av lagets femten seriekamper.

Til neste kamp må FUVO klare seg uten Noah Veiby, som fikk rødt kort helt på tampen av oppgjøret da han felte en Senja spiller som bakerste mann, samt Thomas Brekken som pådro seg sitt fjerde gule kort for sesongen.

Neste kamp spilles for øvrig  mandag 15. august, hjemme mot Tromsø 2

FUVO stilte med følgende lag: Andre Thomsen, Fredrik Nilsen, Stian Westerheim, Tomas Holmestad, Thomas Brekken,Tobias Solem Karlsen, Noah Veiby, Fredrik Lillebekk, Kristoffer Bugge, Mads Rismoen og Sigurd Mathiesen