Skedsmo fremdeles ubeseiret etter å ha slått FUVO i toppkampen

I fjor hadde Skedsmo ett lag i 4. og ett lag i 3.divisjon. Dessverre endte sesongen for de med to nedrykk. Før årets sesong har laget hatt en skikkelig opprydding i stallen og hentet inn et busslass med nye spillere.

Skedsmo var spådd å ligge i toppen, men flere var/har vært litt skeptiske og kalt de en kjøpeklubb. Så langt har imidlertid Skedsmo-trener Jørn Hareton og hans mannskap gjort jobben sin 100%. Laget tapte riktignok for FUVO i cupkvaliken, men i serien stod de de før matchen mot FUVO med 12 av 12 mulige poeng. Med seier over FUVO vil forspranget ned til en de største konkurrentene allerede være på seks poeng.

Skedsmo – FUVO 4-2 (2-1)

Skedsmo gikk til pause med 2-1 ledelse etter en jevnspilt 1.omg hvor hjemmelaget var et lite hakk vassere. Ole-Christian Moltzau sendte Skedsmo i ledelsen etter 10 minutter.

Ni minutter senere utlignet Kim Brenna, før Moltzau på nytt sendte vertene i ledelsen fra straffemerket etter en snau halvtime.

Er stykke ut i 2.omgang sendte en Skedsmo forsvarer en feilpasning som endte hos Ørjan Hopen. Han la inn i boksen til Mergim Shurdiqi, som feide ballen i nota til 2-2.

FUVO jaget seiersmålet mot et Skedsmo lag som la seg lavt. Men i stedet for FUVO scoring, kontret Skedsmo inn to mål på helt på tampen av kampen. Jonas Kordahl sendte vertene tilbake i ledelsen, før Eirik Risberget minuttet senere fastsatte sluttresultatet til 4-2.

FUVO-trener Martin Wiker var selvfølgelig ikke fornøyd med å se laget sitt tape helt på tampen av matchen.

• Jevn kamp hvor vi slipper inn for mange og for enkle mål. Det må vi alle sammen jobbe for å få en slutt på. Vi holdt nullen mot Kløfta i den siste hjemmekampen, i en match hvor forsvarspillet var det det nivået vi må være for å kunne utfordre de andre topplagene i divisjonen.
  • Vi skal jobbe godt i treningsuken som kommer. Jeg har stor tro på at det er en revansjesugen gjeng som er tilbake på vinnersporet da vi førstkommende lørdag tar i mot Fjellhamar på eget gress.

Etter fem serierunder har Skedsmo allerede opparbeidet seg en luke på seks poeng til Oprykkrival FUVO. Nesbuene ligger etter på 4.plass,men kan dette ned til 6.plass hvis resten av resultatene i denne serierunden går mot dem.

1-0 10 min (Ole-Christian Moltzau)

1-1 19 min (Kim Brenna)

2-1 28 min str (Ole-Christian Moltzau)

2-2 65 min (Mergim Shurdiqi)

3-2 82 min (Jonas Kordahl)

4-2 83 min (Eirik Risberget)

Neste kamp for FUVO er lørdag 4.mai, hjemme mot Fjellhamar

FUVO stiller med følgende tropp: Andre Thomsen, Marius Nordby, Chris Lundhaug, Stian Westerheim, Fredrik Nilsen,Julian Paulsen, Simen Nordnes, Ørjan Hopen, Andreas Castilla, Mergim Shurdiqi og Kim Brenna

Benyttede innbyttere: Even Myren Nybø, Otto Dahl og Mathias Vikane