Solid seier til R&Å3

Petter Berg Haugen scoret to mål for R&Å3 i 8-0 seieren over Frogner

Frogner – R&Å 3 0-8 (0-3)

Raumnes & Årnes 3 ville med seier over Frogner mer eller mindre kvitte seg med nedrykksspøkelset og heller konsentrere seg om å klatre videre oppover på tabellen. Seier til R&Å3 ville også hjelpe Haga og SIF/FUVO3 i deres desperate kamp for å unngå nedrykk.

R&Å3 revansjerte tapet fra i våres

Tredjelaget til R&Å har funnet formen og stod med tre seiere på de fire siste matchene. På den andre banehalvdelen stod et Frogner-lag som ikke har vunnet på ni kamper. Siste seier kom 29.april borte mot nettopp R&Å 3. Det var med andre ord et revansjesugent lag fra Årnes, som ikke hadde tenkt å gi ved dørene.

Gjestene brukte 13 minutter på å sette den første ballen i nettet. Målscorer var Semere Brhane. Etter 25 minutter økte Øystein Linnes til 2-0, og kun to minutter senere var det Petter Berg Haugen sin tur til å være siste mann på ballen før den gikk over målstreken.

Berg Haugen, Linnes og Brhane med to goaller hver

Andre omgangen var så vidt i gang da Semere Brhane satte inn bortelagets fjerde mål for kvelden. Og i løpet av åtte neste minuttene gikk R&Å3 fra 4-0 til 7.0. Målscorere var i tur og orden Øyvind Hofsrud, Øystein Linnes og Hans Kristian Hofsrud.

Det var ett lag på banen og med et kvarter igjen så spille fastsatte Petter Berg Haugen sluttresultatet til 8-0 til R&Å3, som dermed er oppe på 6.plass med 16 poeng.

Neste kamp for R&Å 3 er onsdag 4.september, hjemme mot Gjelleråsen 3

R&Å 3 stilte med følgende lag: Eirik Sannerud Moe, Petter Berg Haugen, Jens Kristian Hatten, Ruben Kristengård, Øyvind Hofsrud, Øystein Linnes, Marius Benjaminsen, Semere Brhane, Marius Sormerud Johansen, Toma Rimac og Hans Kristian Hofsrud.

Benyttede innbyttere: Warsay Mehari Araya, Gøran Johansen, Merih Mengs Goitom og Steinar Hofsrud