Sondre Dyre sikret Nes Falcons seieren tre sekunder før slutt

Nes Falcons – Haugerud 2 4-3 (2-1,0-0,2-2)

Nes Falcons møtte tredjeplasserte Haugerud 2 til kamp i Neshallen lørdag. Det var et heltent hjemmelag som tok ledelsen før kampen var minuttet gammel. Jonas Heimstad Furusund var sistemann på ballen etter assist av Mårthen Roland Hedberg. Åtte minutter senere doblet Hedberg ledelsen. Gjestene reduserte til 1-2 på slutten av førte omgangen. Midtomgangen ble målløs, men fire minutter ut i den siste økte Sondre Dyre til 3-1 til vertene.

Haugerud 2 hadde ikke gitt opp og reduserte først til 3-2, før de med under tre minutter igjen å spille utlignet til 3-3. Dermed så det ut til at Nes Falcons skulle gå på et surt poengtap etter å ha ledet i store deler av matchen. Heldigvis var ikke Sondre Dyre ferdigscoret, for med tre sekunder igjen å spille satte han kølla på ballen før den gikk i mål. Dermed 4-3 til hjemmelaget, som med seieren gikk forbi Haugerud 2 og opp på 3.plass.