Søstrene Maja og Andrea Burud med hvert sitt hat-trick for Hvam-damene

En strålende fornøyd Hvam-gjeng etter sesongens tredje seier

7er damekamp Hvam mot Sand 8-2

I solsteiken onsdag 7 juni var det klart for en ny hjemmekamp for Hvam damene og denne gangen var det Sand, som ligger nederst på tabellen, som var motstanderlaget. Det er fort gjort å ta lett på en slik kamp for vi vet alle at resultater og hvor man ligger på tabellen ikke alltid samsvarer med hvordan laget spiller. Men denne gangen skulle vise seg at vi håndterte dette med 25 varmegrader, på en veldig god måte. Med inntak av mye vann på forhånd, og vannbøtte med kaldt vann og svamper, starter vi kampen.

Komfortabel ledelse til pause

Og allerede etter to minutter setter vi første for kvelden. En pasning fra Andrea Burud til Camilla Strand som scorer dagens første mål. Få minutter senere sitter nummer to. Andrea Burud har skrudd på pasningsfoten og sender ballen i retning Maja Burud som scorer sitt første for sesongen!

Det blir en kamp hvor Hvam dominerer og gjør en veldig god kamp og flere mål lå i kortene. Etter 11 minutter så er det Benedikte Bjørgan sin tur som setter mål nummer 3 etter pasning fra Maja Burud.
Rett før pause kommer dagens flotteste angrep. Fra vår målvakt settes angrepet i gang og her spiller vi gjennom alle ledd, fra forsvar til midtbane og helt opp til ballen settes bak Sand sin keeper. Det er Maja Burud som setter sitt andre for dagen etter pasning fra Benedikte Wennemo. Her ble Sand utspilt og vi gikk til pause med stillingen 3-0.

Tre mål hver av Andrea og Maja Burud

Etter pausen fortsetter vi vårt spill og Andrea Burud setter sitt andre og tredje mål etter bare 35 og 36 minutter. Så er det igjen Maya Burud som scorer sitt tredje for kvelden etter forarbeid av Andrea Burudog stillingen står nå 6-0. Like etter så glipper det litt og Sand får en i nettet.

Med 10 minutter igjen på klokka så er Maja Burud på farten og setter sitt tredje for kvelden etter pasning fra Andrea Burud, og etter litt så er det motsatt. Andrea Burud setter sitt tredje etter forarbeid av Maja Burud. Søstrene Burud med hver sitt hattrick er veldig gøy! Sand klarer å få en redusering like før slutt, men kampen ender 8-2 til Hvam damene!

Det ble en målrik kamp og det var godt gjennomført av alle, med mye godt pasningsspill og god defensiv kontroll.

Mål for Hvam, Andrea Burud 3, Maja Burud 3, Camilla Strand, Benedikte Bjørgan

Hvam stilte med følgende tropp: Karoline Helseth Thomsen, Martine Gjerdingen, Marthine Corneliussen, Charlotte Mikkelsen, Maja Burud, Camilla Strand, Andrea Burud, Frida Tørrishaug, Martine Ringereide, Benedikte Bjørgan, Susanne Strand, Benedikte Wennemo