Spennende lokaloppgjør og topp stemning da Haga og R&Å G16 møttes til kamp

Regionsserien gutter 16 år Haga – R&Å 24-19 (9-10)

R&Å ledet med ett mål til pause

Endelig var det klart for høstens lokaloppgjør mot Raumnes & Årnes for håndballgutta i 16-års klassen. Folk strømmet til hallen, og snaue 130 personer på tribunen lagde en kjempestemning gjennom hele kampen. Begge lagene hadde mange supportere, og trommer hørtes fra både hjemme- og bortepublikummet. Og med musikk i det nye høyttaleranlegget i hallen, var det masse liv fra start til slutt.

Dette er en kamp begge lagene vil vinne, og det var bortelaget som satte den første ballen i mål. Men Haga utlignet i neste angrep. Så var R & Å oppe i en to måls ledelse 2 ganger, men ble innhentet av bruntrøyene hver gang. Haga en god periode, og gikk fra 2-4 til 6-4. Men ikke lenge etterpå stod det 6-6 på tavla. Lagene fortsatte å følge hverandre, og til pause stod det 9-10 til gjestene.

I pausen fikk Hagagutta klar beskjed; ha mer ro i angrepsspillet, med fokus på samspill, gode pasninger og gode avslutninger. Den første omgangen hadde vært preget av stress, nerver og mange feilpasninger, og gutta hadde ikke fått vist hva de er gode for.

Haga best etter pause

Haga startet 2. omgang med å utligne til 10-10, men etter det dro R & Å fra med 2 mål, og de holdt hjemmelaget bak seg fram til Haga utlignet til 14-14 etter 12 minutter. Da sa Hagagutta takk for selskapet, og de scoret 5 mål, uten å slippe inn noen bakover. De fikk vist fram noe av det gode spillet sitt, med høyt tempo og presist spill. R & Å kom aldri nærmere enn 4-5 mål, og da sluttsignalet gikk, stod det seier 24-19 til Haga.

Nok en gang ble det en spennende kamp mellom Haga og Raumnes & Årnes, uten at noen av lagene viste storspill – til det var det nok litt for mye nerver i lokalderbyen. Gutta syntes det var kjempemoro å spille foran så mange på tribunen, og ekstra moro var det å dra seieren i land.

Haga stilte med følgende lag:Tobias Olsen (keeper)  Benjamin Sefring (7), Emilio Markussen (6), Mathias Andreassen, Johan Thoresen (2), Jonas Søreng, Marius Qvigstad (1), T), Joel Arnstad, Henrik Sakshaug (3), Nicholas Reklev (5).
R&Å stilte med følgende lag: Oliver Skjørberg  Hansen, Oliver Alstad Quille, Theo Løse (3), Sebastian Engeflaen Jansen (2), Joakim Elias Solberg, Alexander Holmen (1), Sindre Tronbøl (7), Viktor Aleksander Sørlie (3), Kristian Skaarer (3), Sander Berøy Paulsen Oskar Andreas Weng