Spenning fra start til slutt da Hvam J13 vant med ett mål

Jenter 13 år Nivå 2 A-sluttspill. Hvam mot HK Eidsberg 17-16 (8-8)

Uavgjort til pause

Hvam stod med en seier og ett tap før de tok i mot HK Eidsberg i den tredje kampen i A-sluttspillet søndag. Hvam-jentene var ikke helt påskrudd i starten, men det tok ikke mange minuttene før laget tok igjen gjestene sin tomålsledelse. Ti minutter ut i omgangen tok hjemmelaget for første gangen ledelsen 5-4, men omgangen var jevnspilt og til pause stod det 8-8

Toppscorer Dina Humstad Seland avgjorde matchen

Dina Humstad Seland var i scoringshumør og sendte Hvam to ganger i ledelsen i starten av andre omgangen, men Hk Eidsberg ville ikke gi seg og lagene fulgte hverandre med scoring annenhver gang til det stod 16-16. Da Med litt over tre minutter igjen satte kampens toppscorer Dina Humstad Seland inn sitt sjuende og sendte med det vertene opp i 17-16. De siste minuttene ble meget nervepirrende. Begge lagene kom til gode muligheter, men ingen klarte å finne nettmaskene, dermed ebbet kampen ut med 17-16 seier til Hvam-jentene.

Neste kamp for Hvam er søndag 5.februar, hjemme mot Ullern

Hvam stilte med følgende lag: Helene Fjørtoft Fiinnstein, Gunhild Nebbenes Kilde (2), Elida Josefine Henriksen Gladheim (1), Victoria Alfheim, Kaja Wallem Ongstad (1), Thea Utheim Sandøy (2), Christina Graff Snipen (2), Afelina Griffin (2) og Dina Humstad Seland (7)

Denne artikkelen er sponset av

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg