Spjelkavik – FUVO 0-4

Stor stemning i FUVO-garderoben etter kampen

FUVO stod med to bortetap før laget tok turen til Spjelkavik og årets første gresskamp på bortebane. En kamp mellom to lag som begge har slått Florø og tapt for Hødd 2. Etter fem kamper lå FUVO et par plasser over med ett poeng mer etter fem spilte kamper. Det er ventet et tett og jevnt krigeoppgjør der de som vil mest, trolig går vinnende ut av oppgjøret. Spjelkavik har spilt jevnt med alle motstanderne så langt og det har ikke skilt mer enn maks ett mål i noen av kampene så langt.

Med mange tilreisende FUVO-supportere så lå presset på Jonny Hanssen sine disipler. Og snakk om å levere til terningjast seks. FUVO-gutta gikk tøft ut fra startog kom til flere store målsjsanser før Preben Finstad var siste msnn på ballen etter en corner etter 9 minutter. Laget fra Opakermoen fortsatte å kjøre matchen og like før halvtimen var spilt så snappet Noah Veiby opp en feilpasning og trillet ballen i det tomme målet. Spjelkavik hadde overraskende lite å by på, kun en stor sjanse ved Noah Solskjær som Petter Rønningen var både god og heldig som holdt igjen det ene beinet og der traff Solskjær jr.

FUVO gikk til pause med en fortjent tomålsledelse, som ble til 0-3 åtte minutter ut i andre omgang da Mads Rismoen raget høyest inne i boksen etter en godt slått corner fra Noah Veiby. Simen Høglien fikk æren av å sette prikken over ien i en god fotballkamp fra FUVO sin side da han fastsatte sluttresultatet til 0-4, med drøyt tjue minutter igjen å spille.

FUVO startet med : Petter Rønningen, Nicklas Brenna Karlsen, Tomas Holmestad, Stian Westerheim, Sigurd Flekke Mathiesen, Noah Veiby, Fredrik Nilsen, Tobias Solem Karlsen, Simen Høglien, Preben Finstad og Mads Rismoen. Benyttede innbyttere :Jasman El Boumlali,Mario Monteiro,Mikdad Cedra Kaddour, Noah Sergio Stensager