Sterk og klar hjemmeseier for et godt kjempende FUVO-lag. (Gutter 16 år)

FUVO – Nittedal 6-1(2-0)

FUVO gikk ut i et høyt tempo. Publikum måtte ikke vente lenge på de første målsjansene. Det ble slått ut på hurtige kanter som gikk til kortlinja for innlegg, eller rett på mål. Det første målet kom på en hurtig overgang og Håkon Amundsen Hernes åpnet målkontoen denne kvelden med sitt første. Samme spiller følger opp med en scoring til før pause, slik at lagene går til pause med en 2-0 ledelse til FUVO.

2.omgang, Håkon Amundsen Hernes setter FUVOs tredje og får sitt hatrick. Nittedal reduserer til 3-1, men truer aldri FUVO sin seier. spørsmålet er hvor stor den skal bli. Andre omgang i dag er noe av det bedre FUVOs mannskap har gjenomført denne sesongen. De har mange store sjanser igjennom hele andre omgang. Håkon setter sitt fjerde for kvelden som også med sitt spill i forkant står som det fineste denne kvelden. 5-1 settes av Kristoffer Larsson Jernberg, og sekunder før dommer blåser sluttsignal, feier Gustav Nordlund inn sluttresultatet til 6-1.

Mange gode spillere på FUVOs lag denne kvelden. Håkon Amundsen Hernes må nevnes med 4 mål. Niklas Bergestad på høyre kant en annen. Lars-Fredrik Snildal gjorde en solid jobb i midtforsvaret i første omgang, og i andre flyttet opp som defensivt anker med god pasningsfot satte opp flere spillere til store målsjanser.

FUVO stilte med følgende mannskap:Fredrik Dio Olin, Lamek Million, Victor Joswig Næss, Anders Løfsgaard, Mantvydas Gecas, Henrik Midtseim Halvorsrud, Seim Erimias, Gustav Nordlund, Sindre Poll, Karsten Westengen Fjeldberg, Lars-Fredrik Snildal, Niklas Bergestad, Eskil Amundsen Hernes,