Sterk seier til Team Nes 1 G16

Team Nes 1 – Eidsvold Turn 2 3-0 (0-0)

Kampen gikk på en strøken Haga gressbane.1.laget til Team Nes har slitt med en del tunge forfall i starten av sesong som har ført til at de nesten kun bestått av første års G16. Det merkes både i tempo og duellstyrke. Men nå begynner gutta å få ting på plass

Søndagens kamp startet dårlig for hjemmelaget. Turn styrte spillet uten å skape for mye, mens Team Nes slet med å få til noe spill. Etter ca et kvarter justerte hjemmelaget litt på midtbanen og da kom Team Nes-gutta mer med i kampen. Resten av 1 omg. var jevnspilt med noen sjanser til begge lag.

Maradonna here I come

Team Nes tok tak i kampen fra start i 2.omgang. De fikk satt spillet og allerede etter kun 2 min tok Martin Nafstad Bjerkestrand ballen med seg fra midt på banen og gikk igjennom hele Turn laget før han plasserte 1-0 til side for Turn sin keeper. Ikke helt i Maradona mot England klasse, men jaggu ikke langt unna. Hjemmelaget klarte å sette presse Turn på defensiven.

2-0 kommer 8 minutter ut i omgangen. En corner ble slått inn og på bakerste stolpe hvor Kristian Gjestad dukket opp og satte ballen i nota.

Resten av 2 omg. har Team Nes god kontroll på kampen. Turn prøvde å sende folk fram i jakt på en utligning, men det ga vertene mye rom å kontre i.

I løpet av de siste 20 minuttene får Team Nes mange muligheter til å kontre inn 3-0, men de måtte vente helt til 77 min før den endelig satt. Henrik Hansen Lindstad ble spilt gjennom på blank goal og satte ballen pent til side for keeper.

Sterk med seier over serietreer Eidsvold Turn2

Etter en tung start med 3 ettmåls tap og en uavgjort, hvor man mistet seieren i siste spilleminutt, så var det godt å få en seier.

Spesielt godt var det å se at gutta begynner å finne tilbake måten trener og spillere ønsker å spille. Team Nes klatret to plasser på tabellen og er nå kun 3 poeng bak 4 lag, men like mange poeng, foran seg

Neste kamp for Team Nes 1 er mandag 10.juni, hjemme mot Enebakk

Team Nes spilte med følgende tropp: Paul Bjørnar Knapskop-Hope, Ola Haraldseth, Kristian Gjestad, Lars Christian Opsahl Garsjø, Thomas Marsdahl, Adrian Fauskrud Lorentzen, Marius Alexander Schau, Martin Nafstad Bjerkestrand, Peder Anderson, Aleksander Pettersen, Daniel Havik, Alexander Gram Andersen, Henrik Hansen Linstad og Stian Wåler Johansen.