Sterkt FUVO2-lag slo Borgen i målrikt oppgjør

6.divisjon  FUVO 2 mot Borgen 8-4 (3-1)

FUVO2 stilte med det som på papiret er det beste laget i 6.divisjon i hjemmemøte med Borgen. En kamp FUVO2 måtte vinne for ikke bli liggende nest nederst med et glippe opp til lagene ovenfor.  Med åtte spillere fra A-stallen burde de ikke ha alt for store problemer med å slå et Borgen lag som lå i nedrykkssumpa sammen med laget fra Opakermoen før matchstart.

Første omgangens beste spiller Sigurd Westby vartet opp med to herlige scoringer

I starten av kampen var det ikke lett å se hvem som var hobbyspillere og hadde fotballsatsingen bak seg og hvem som var topptrente 3.divisjonsspillere.Tempoet var bedagelig og Borgen-spillerne var mye mer aggressive og presset FUVO2 til å gjøre feil. De har også noen gode spillere som fremdeles veit hvor målet står. Etter 11 minutter fikk gjestene betalt i form av scoring ved Gøran Hoel Olsen.  Hjemmelaget kom til et par halvsjanser, men det var lite å skrive hjem om før de fikk frispark etter en halvtime. Alle ventet et knallhardt skudd fra Ørjan Hopen, men i stedet sendte han en kort pasning til Sigurd Westby, som fra 20 meter breisidet kula helt oppe i vinkelen. Kort tid etterpå Westby på farten igjen. Fikk ballen på 25 meter, ladet børsa, og feide avgårde et skudd som gikk en projektpil i nettmaskene. Dermed hadde FUVO snudd 0-1 til 2-1. Piffen var i ferd med å gå ut av Borgen-laget og fem minutter før pause satte Nicklas Brenna Karlsen inn 3-1 til hjemmelaget.

FUVO 2 rotet det til i starten, men tok seg sammen og vant komfortabelt

Andre omgangen startet med at FUVO2 rotet det til for seg selv da keeper prøvde å drible som bakerste mann. Det utnyttet David Jansen, som ikke gikk på finta, men i stedet tok fra keeper ballen og reduserte til 3-2.

Simen Scharning med en herlig scoring

Det rakk aldri å bli spenning i matchen før vertene vartet opp med et angrep som endte hos Baktiar Rzaev, som fra sekstenmeter økte til 4-2. FUVO2 fortsatte å kjøre over et slitent Borgen-lag, og i løpet av en femminutters periode scoret i tur og orden Nicklas Brenna Karlsen, Simen Høglien og Simen Scharning hvert sitt mål. Der sistnevnte mål var av det elegante slaget.

Borgen fikk kjenne litt på kula og med tjue minutter igjen å spille reduserte Aleksander Nilsen til 7-3 på et langskudd. Simen Høglien ville ikke være dårligere enn Westby og Brenna Karlsen og kranglet inn sitt andre og FUVOs åttende  med sju minutter igjen å spille. I kampens siste minutt ble det ny scoring til Borgen, også dette kom etter et langskudd. Gøran Hoel Olsen startet scoringsballet og fikk også æren av å avslutte, da han fastsatte sluttresultatet til 8-4.

Etter 13 seriekamper ligger FUVO2 på 9.plass med 12 poeng. Leder gjør Bøn med 37 poeng.

Neste kamp for FUVO 2 er onsdag 17.august, hjemme mot Gjerdrum 2

FUVO 2 stilte med følgende lag: Kristian Rud, Simen Scharning, Marcus Ellevold, Ørjan Hopen, Ovar Skjevdal, Nicklas Brenna Karlsen, Hassan Al-Shimary, Sigurd Westby, Baktiar Rzaev, Sebastian Jensen og Simen Høglien. Benyttede innbyttere. Torjus Murud Heiberg, André Jørgensen, Andreas Krybelsrud, Nicolay Snildal og Ådne Skogheim