Stor jubel da Fenstad jenter 9 år vant borte mot Fet

Fra venstre: Vilje-Amilie Karlstad, Michelle Bråten, Angelica Folke-Olsen, Sofie Skovereng, Nora Østvold, Julie Gelsdorf

Jenter 9 år født 2011/2012. Fet mot Fenstad

Det var duket for sesongåpning borte på Fedrelandet kunstgress i strålende sol. Både spillere og trener var veldig spente før årets første kamp. Fenstad jentene startet ut i et forrykende tempo og det tok ikke lange tida før de fikk hull på byllen og det stod 0-1. Kun minutter senere utlignet Fet til 1-1. I dette øyeblikket bølget kampen frem og tilbake, men det var nok en gang Fenstad som skulle gå opp til en 1-2 ledelse. Fenstad kunne økte både 3 og 4 ganger, men marginene var ikke på jentene sin side. Kun få minutter før pause utlignet på nytt Fet til 2-2 i en av deres få sjanser i 1 omg.

2 omgang startet som i første. Fenstad jentene fortsatte presset, men fortsatt ble store muligheter brent alene med keeper. Det var tydelig på innsatsen til Fenstad at de ønsket og reise hjem med seieren i lomma. Til slutt fikk de nok en gang hull på byllen og gikk opp til en 2-3 ledelse. Etter dette så de seg ikke tilbake og stoppet ikke før det stod 2-6 , og de kunne bryte ut i jubel for både seier i sesongens første kamp, og sin første seier i seriespill.