Storseier til FUVO-damene

Her har Marianne Tollhaug akkurat gitt FUVO-damene ledelsen 1-0 før det har gått 2 minutter.

FUVO – Skedsmo 9-0 (3-0)

FUVO startet kampen med gode kombinasjoner og mye fint spill. Før kampuret vippet to minutter hadde hjemmelaget misbrukt tok gode målsjanser, i tillegg til å score ett mål. Resten av omgangen var spil mot ett mål, men til tross for drøssevis med feite målsjanser, scoret laget kun to mål til, begge ved Oda Folmo Myhr.

Vertene fortsatte å kjøre kampen også etter sidebytte, men klarte ikke få ballen i nota de ti første minuttene. Så fikk laget straffe, og fra 56. minutt til det 81. minutt scoret FUVO seks mål og vant kampen 9-0.

Kampens godbit kom etter 69 minutter. En avklaring endte hos Oda Folmo Myhr, som fra over 25 meter ladet børsa og feide ballen så langt oppe i krysset det er mulig å få den. Rett og slett et maleri av et mål. Årets mål på Funnefoss stadion er herved kåret.

Oda Folmo Myhr ble kampens profil med fem scoringer. De andre målene ble scoret av Marianne Tollhaug, Ida Johannessen Haugan, Hilda Linneá Stenberg og Sara Marie Libråten.

Serietoer Aurskog-Høland tapte 2-3 hjemme for Gjelleråsen. Det betyr at FUVO nå leder serien med to poeng ned til Gjelleråsen og tre poeng til Aurskog-Høland