Storseier til R&Å 4

R&Å 4

7ér fotball R&Å 4 mot Skjetten 4 8-1 (2-0)

Etter å ha tapt den første kampen, så har R&Å 4 virkelig fått opp dampen i de siste matchene. Laget tok med seg selvtilliten fra 6-2 seieren borte mot Sørum 2 sist inn i torsdagens hjemmekamp mot Skjetten 4.

Espen Thorvaldsen satte standarden med scoring etter et drøyt kvarter for det som skulle vise seg å bli en meget hyggelig kveld på Årnes kunstgras. Rett før pause satte Arman Ghodret inn 2-0, som også ble pauseresultatet.

Arman Ghodret med hat-trick

Skjetten-spillerne var irriterte over å slippe inn mål rett før pause og humøret ble ikke bedre da Ghodret økte til 3-0 rett etter sidebytte. Skjetten 4 svarte med å score sitt første, men fem minutter ut i omgangen la Gøran Johansen på til 4-1. Da gikk futen litt ut av bortelaget og resten av kampen var det mer eller mindre kun ett lag på banen. I løpet av de neste minuttene satte Kjell Myhr og Toma Rimac hvert sitt.  Arman Ghodret var ikke ferdigscoret, men fullførte sitt hat-trick da han la på til 7-1. Helt på tapten av matchen fastsatte Kjell Myhr sluttresultatet til 8-1.

Etter fem kamper ligger R&Å 4 på 4.plass med 10 poeng. Neste match for R&Å 4 er torsdag 19.mai, borte mot Rælingen

R&Å 4 stilte med følgene tropp: Jamal Mahmod Abdul-Rahman, Toma Rimac, Svend Oskar Bråtho, Espen Thorvaldsen, Roger Olsen-Rusten, Joachim André Svendsen, Kjell Myhr, Kristian Skjeldal Mathisen, Arman Ghodret, Gøran Johansen og Andreas Olafsen