Storseier til R&Å Basket gutter 17 år

Gutter 17 år  R&Å – Skjetten U(D)  89-34 (23-9,12-12,29-10,25-3)

R&Å Basket tok i helgen i mot Skjetten U til match i Neshallen som skulle vise seg å bli kattens lek med motstanderen. Skjetten startet riktignok best og ledet 2-5, før R&Å-gutta tok tak i kampen og snudde til 12-5. Etter første periode ledet hjemmelaget 23-9 og hadde med det fått kampen inn i sin bane. Skjetten gjorde et hederlig forsøk i starten av andre perioden, satte de sju første poengene, men kom aldri nærmere enn 16-23, før R&Å tok tilbake initiativet i matchen. Anført av poengkontene Jonas Aleksander Westby (43 poeng) og Erik Markus Norland (20 poeng), så kjørte de over motstanderen resten av matchen. 35-21 etter to perioder, ble til 64-31 etter tre og da dommeren blåste i fløyta for siste gang stod det 89-34 på måltavla.