Storseier til R&Å Jenter 15 år

R&Å J15

R&Å – Lervik 25-6 (17-3)

R&Å J15 fikk søndag besøk fra Østfold og laget Lervik. Et lag som før den sjuende serieomgangen lå flere plasser foran Årnes-jentene. Men dette skulle bli en blå fest fra start til slutt. Gjestene holdt følge i nøyaktig ett minutt, da stod det 1-1 på måltavla. Fra da av og resten av kampen handlet det kun om ett lag og det var R&Å. Det kollektive satt som et skudd og målene rant inn som perler på en snor. Den ene spilleren etter den andre noterte seg på scoringslisten. Laget avsluttet en glimrende første omgang med å gå fra 7-3 til 14-3

R&Å fortsatte storspillet etter sidebytte. Scoret flere mål på rappen, før Lervik fikk et trøstemål en sjelden gang. Etter 2 x 25 minutters spill stod det 25-6 på måltavla.

Ine Marie Blådammen stod som en levende vegg og stoppet alt som kom i hennes vei. Offensivt satt det kollektive som et skudd, og jentene satte sjansene sine som de aldri før har gjort. Når alt dette sitter, ja da er det ikke lett å stoppe disse jentene.

Neste kamp for R&Å er onsdag 18.mars, borte mot EIF.

R&Å stilte med følgende lag: Ine Marie Blådammen, Martyna Maria Pona, Julie Anette Wisth, Tuva Kårstad, Emilie Caroline Olkvam Sommervad, Lene Charlotte Olsen, Tora Nilsen, Kjersti Østerby, Line Melbye, Caroline Aarlie Heiberg, Karna Amundsen, Marianne Nergård Groenewoud og Maria Westerhagen Ilseng