Strømsgodset 2 – FUVO

FUVO har levert fire kamper til ok + og reiste til Drammen og møte med Strømsgodet 2 med tro på poeng. Laget hadde før matchen ett poeng til gode på Godset 2, og sånn sett var det også viktig å holde den avstanden.

Å påstå at FUVO har tatt masse poeng på bortebane er stor overdrivelse. Fakta er at laget kun har vunnet en bortekamp siden oktober 2019. (3-1 seier mot Sørumsand). I år har laget tapte mot LSK2 og Gjelleråsen, mens man i fjor tok fire poeng på sju bortekamper. Ett poeng mot Raufoss 2 og tre poeng borte mot FK Toten. En kamp der alle som var til stede husker Tobias Solem Karlsen sin scoring fra midtbanen.

Strømsgodset 2 presset FUVO tidlig på defensiven. De hadde en suser i tverrliggeren før de tok ledelsen 1-0 etter 19 min. En corner slått inn til Thorsen som stusset kula i mål.

FUVO kom litt med i matchen det siste kvarteret og starten på andre omgang, men etter 61 minutter var det dags 2-0 ved Marko L. Farli og ytterligere fire minutter senere satte Albert Thorsen inn hjemmelagets tredje for kvelden.

FUVO fikk en skikkelig leksjon og etter 80 minutter fastsatte Andreas W. Skiold sluttresultatet til 4-0 med en suser oppe i vinkelen.

Alt i alt et fullt fortjent tap mot en gjeng unge Godset spillere som virkelig leverte varene.

Tabellen kan ses her

FUVO stilte med følgende lag:Andre Thomsen, Fredrik Nilsen, Stian Westerheim, Tomas Holmestad, Marcus Ellevold Jensen, Thomas Brekken, Hassan Al-Shimary,Noah Veiby, Oliver Nøvik, Sebastian Jensen og Kristoffer Bugge.

Benyttede innbyttere:Sigurd Flekke Mathisen, Garib Gerkondani, Andreas Lundgren, Ørjan Hopen, Baktiar Rzaev