Svak første omgang ødela for FUVO 2

6.div. FUVO 2 – Fet 1-2 (0-2)

Tidligere FUVO-trener scoret

FUVO 2 snudde kampen mot Skedsmo 2 til seier i forrige serierunde og stilte med et lag som burde matche Fet i lagets første hjemmekamp tirsdag kveld. Men det var gjestene som kom best i gang og produserte den første sjansen, men Henrik Berntsen vartet opp med en solid beinparade.

Det var store avstander i FUVO-leddene og man jobbet ikke som et lag, men en og en. Dette ga Fet-spillerne store rom å boltre seg på. Det hjalp ikke på at hjemmelaget mer eller mindre serverte Fet kampens første mål. En feilpasning endte hos Christoffer Dalen Sypriansen, som satte ballen i mål.  Etter en halvtime var det dags for 0-2 etter at tidligere FUVO-trener Martin Wiker fikk stå umarkert inne i boksen og banke ballen i mål fra kanten av femmeteren. Lagene gikk til pause på stillingen 0-2 til Fet, etter en omgang hvor FUVO fikk lite til å stemme.

FUVO 2 hevet seg i andre omgang

Fredrik Thorset reduserer her til 1-2

I pausen ble FUVO enige om å stå høyre og være mer aggressive i presset. Dette gjorde sitt til at andre omgangen ble mye bedre sett med FUVO-øyne. Allerede etter sju minutter fikk Nicholas Gjerde en fin pasning utpå venstrekanten. Han fosset ned til dødlinja før han la inn i boksen til Fredrik Thorset, som nærmest løp ballen over målstreken.

Nære, men ikke nære nok

Resten av kampen jaget hjemmelaget utligning, men de klarte ikke finne veien til nettmaskene flere ganger og kampen ebbet ut med 1-2 tap. Oskar Berg Nordstrøm hadde et positivt innhopp, men slo dessverre  opp strekken igjen og måtte forlate banen før den var slutt.

Neste kamp for FUVO er tirsdag 30.april, borte mot Hvam

FUVO 2 stilte med følgende lag: Henrik Berntsen, Tobias Ness Mallberg, André Jørgensen, Torjus Murud Heiberg, Stian Westerheim, Stian Aaserud, Birk Øian, Nicholas Gjerde, Fredrik Thorset, Nicolai Elton Hauge, og Adrian Thaci. Benyttede innbyttere: Aslak Bratlie-Bernal, Oscar Berg Nordstrøm, Kenneth Codera Marquez Larsen