Tap i jevnspilt kamp for R&Å J15

R&Å J15

R&Å – Ski 2  22-25 (12-10)

Det startet veldig bra for R&Å sitt jenter 15 år lag i hjemmemøte med Ski 2 søndag. Jentene fikk kampen inn i sin bane og samspillet satt som et skudd, samtidig som målene rant inn den riktige veien. Forsvarsmessig var det også trygt og godt. Da dommeren blåste i fløyta for pause ledet vertene fullt fortjent med sifrene 12-10.

Etter sidebytte ble det tyngre. Gjestene fra Ski spilte mye tøffere og tok etter hvert igjen ledelsen, for så å gå ifra. Til slutt stod det 22-25 på måltavla. Lene Charlotte Olsen ble kampens toppscorer med 8 mål.

Nå gjelder det å ta med seg følelsen fra den gode første omgang inn i treningene, før de neste søndag tar turen til hovedstaden og møte med Vålerenga 2

R&Å stilte med følgende lag: Ine Marie Blådammen, Martyna Maria Pona (4), Julie Anette Wisth (3), Tuva Kårstad (3), Emilie Caroline Olkvam Sommervad, Lene Charlotte Olsen (8), Kjersti Østerby,Line Melbye (2), Caroline Aarlie Heiberg (1),Karna Amundsen (1) og Marianne Nergård Groeewoud