Team FUVO leverte som forventet i sin første golfturnering

FUVO deltok for første gang i historien med eget golflag under lørdagens Aurskog Sparebank Invitational golfturnering som ble arrangert av Romerike Golfklubb og som fant sted på Aurskog Golfpark. Det historiske laget fra FUVO bestod av Trond Erlandsen, Christian Bull, Geir Haakon Bekkevold og Freddy Heiberg

Shotgun start (alle ut samtidig på alle hull)

Invitational er en scramble turnering med 4 på hvert lag. Begge skal ha 4 tellende utslag hver, og laget skal bruke dårligste utslag 1 gang. Det er ballplassering over hele spillefeltet, en køllelengde, aldri ut av hinder eller OB.

Team FUVO startet turneringen veldig bra og luktet på topplassering i starten. Til tross for ett slag mer enn alle andre på det 9. hullet, så lå laget helt oppe på 9.plass etter halvspilt. Opp til tredjeplassen skilte det kun to slag. Det ble litt tyngre på de ni siste hullene, men laget kjempet seg inn til en 16.plass og hadde med det lag bak seg.

Ullensaker 2 vant med -28, på andre plass kom Kort i linja med -25, mens Foxed Gaming tok tredjeplassen med -23. Team FUVO endte på -15, men var ganske fornøyd med egen prestasjon.

På hull 1,6,8 og 12 var Team FUVO like gode som beste, som faktisk er noe å ta med seg til eventuell videre satsning 🙂

Her kan de selv sjekke ut resultatlista

Denne artikkelen  er sponset av

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg