Skedsmo – Team Nes 3-5 (2-3)

Team Nes dro til Skedsmo med god selvtillit etter 3 gode kamper på rad. Trener Allan Hegli forteller til Nesfotballen at de hadde en klar plan om hvordan de skulle stoppe et Skedsmo-lag som de historisk sett har slitt med å slå.

• Vi viste hvordan de ville spille og at vi kunne bli presset bakover. Planen var å være kompakte og være veldig direkte når vi fikk ballen. Det var deilig å se gutta følle planen til punkt og prikke.

Fortjent ledelse til pause

Det tok ikke mer enn 9 minutter før Anders Huser ble spilt gjennom på høyrekanten og satte 0-.1 Så gikk man over i en periode hvor Skedsmo trøkket veldig på og skapte noen sjanser. Etter 22 minutter fikk de straffe som de satte kontant i mål

Åtte minutter etter Skedsmo sin utligning, sendte Henrik Hansen Lindstad bortelaget på nytt i ledelsen. Nå hadde Team Nes gutta momentum. De fortsatte å trykke på Skedsmo og fikk betaling i form av ny scoring. I det 35. minutt satte Aleksander Gram Andersen inn lagets tredje mål. Det så ut til å holde inn til pause, men i siste spilleminutt fikk hjemmelaget en dødball. Etter litt klabb og babb foran Team Nes sitt mål fikk til slutt en Skedsmo-spiller pirket ballen over målstreken.

Trener Allan Hegli forteller at det var litt irriterende med reduseringen like før pause, spesielt med tanke på den gode første omgangen gutta leverte.

Pausepraten handlet om å opprettholde trykket i presset og komme inn bak den høye forsvarslinja til Skedsmo.

Fortjent seier

Andre omgangen startet bra. Team Nes klarte å stå godt i rammen og presse Skedsmo, men etter 13 minutter glapp det og Skedsmo utligner til 3-3. Men igjen svarer Team Nes gutta raskt. Fire minutter etter utligningen ble Anders Huser nok en gang spilt fri og nok en gang var han sikkerheten selv.

Herfra og ut har bortelaget bra kontroll på kampen. Kommer til flere store muligheter, og med fem minutter igjen å spille, sitter på ny. Alex «Dansken» Andersen fikk æren av å fastsette sluttresultatet 3-5.

• Dette var årsbeste hva gjelder innsats. Innsatsen som ble lagt ned var enorm. Formasjon satt bra og planen som ble lagt fungerte meget bra, sier en meget fornøyd Team Nes-trener Allan Hegli avslutningsvis til Nesfotballen

Team Nes stilte med følgende lag: Joakim Årstad Olsen, Lars Christian Opsahl Garsjø, Kristian Gjestad, Thomas Marsdal, Jone Risvik Paulsen, Adrian Fauskrud Lorentzen, Alexander Gram Andersen, Martin Nafstad Bjerkestrand, Kenneth Codera Marguez Lindstad, Aleksander Pettersen, Anders Olai Huser Bølge, Stian Wåler Johansen og Hermann Berg Smith