Team Nes 1 G16 med to seiere på rad

Gutter 16 år 1.div  Team Nes – Strømmen 5-2 (4-0)

Team Nes sitt G16 lag i 1.divisjon har overrasket mange i årets sesong. Laget er også uavgjortspesialisten som stod med fire uavgjort på de seks første matchene. Så kom juni og uavgjort ble byttet ut med seire.

Først tok laget imot Strømmen på Årnes gras torsdag 1juni.

Torsdag 1.juni tok laget i mot Strømmen til årets første gresskamp på Årnes stadion. Kampen startet på best mulig måte for et Team Nes lag som jaktet sin andre seier for året. Anders Huser Bølge sendte hjemmelaget i ledelsen etter tre minutter og seks minutter senere fulgte Marius Lundberg opp med å score to mål i løpet av ett minutt.

En strålende start med 3-0 etter ti minutter ble fulgt opp med ytterliggere en scoring til av vertene før førsteomgangen var over. Målscorere denne gangen var Elias Solvang Ellefsen.

Hjemmelaget fortsatte å kjøre kampen i andre omgang og det tok ikke mer enn ti minutter før dommeren pekte på straffemerket. Fredrik Hanekamhaug var sikkerheten selv og sendte med det Team Nes opp i 5-0. Strømmen kom litt mer med mot slutten, fant veien til mål to ganger, men var aldri i nærheten av å ta poeng i en kamp som Team Nes hadde full kontroll på fra start til slutt.

Team Nes stilte med følgende tropp: Chris Kaiser Aulibråten, Sander Granlien-Hartweg, Sigurd Røseplass Aas, Mio Wahl Brochstedt, Thomas Oliver Paulsen, Trym Lindsveen-Johansen, Amund Eriksen, Daniel Juel Nyland Jensen, Fredrik Hanekamhaug, Elias Solvang Ellefsen, Yosyas Bereket Abraha, Anders Olai Huser Bølge, Marius Lundberg og Andreas Kello Delbekk Josefsen

————

Gutter 16 år 1.div  Team Nes – Skedsmo 2-0 (1-0)

Stinne av selvtillit etter seieren mot Strømmen, var Team Nes-gutta tre dager senere klare for nok en hjemmekamp på gresset på Årnes stadion. Motsander denne ettermiddagen var nestjumbo Skedsmo. Det ble et jevnt oppgjør der hjemmelaget scoret førsteomgangens eneste mål etter et kvarter spill ved Elias Solvang Ellefsen.

Team Nes hadde et lite overtak etter hvilen og ti minutter ut i andre omgang var det dags for 2-0 ved Truls Aasli Asphjell. Flere mål ble det ikke og Team Nes tok med det sin andre strake seier. Laget har nå spilt fem kamper på rad uten tap, men det blir trolig enda tøffere i neste serierunde, da laget møter serietoer Rælingen på bortebane.

Team Nes stilte med følgende tropp: Chris Kaiser Aulibråten, Sander Granlien-Hartweg, Sigurd Røseplass Aas, Mio Wahl Brochstedt, Thomas Oliver Paulsen, Trym Lindsveen-Johansen, Amund Eriksen, Daniel Juel Nyland Jensen, Fredrik Hanekamhaug, Elias Solvang Ellefsen, Dennis Vidøy, Anders Olai Huser Bølge, Marius Lundberg, Lazar Andreas Radanovic og Truls Aasli Asphjell