Team Nes 1 Gutter 13 år. Fra knepent tap for Bjørkelangen til storseier over Enebakk

Etter tre strake seiere i august, ble hjemmekampen mot Bjørkelangen en stusselig affære der seiersrekken tok slutt. Team Nes -gutta sleit med å få ballen til å rulle på en dårlig dag.

Team Nes – Bjørkelangen 1-3 (0-2)

Manglet litt på effektiviteten

Bjørkelangen tok ledelsen i det 18.spilleminutt etter at hjemmelagets forsvar ikke holdt følge med en god enkeltprestasjon. Etter 25 minutter utvidet gjestene ledelsen etter nok et halvdårlig press fra vertene.

TN-trener Marius Hansen sier til Nesfotballen at han og gutta ble enige i pausen om at de måtte la ballen gå mye fortere og at de måtte tettere opp i presset.

Dette resulterte i at de klarte å skape noen gode sjanser, men maktet ikke å putte ballen i mål, det resulterte også i at de ble straffet med et rotete selvmål. Etter 48 minutters spill reduserte Team Nes til 1-3, noe som tente et lite håp om poeng.

• Vi presset på for flere reduseringer, men vi maktet ikke utnytte sjanse våre og kampen ebbet ut med 1-3 tap, forteller Team Nes-treneren til Nesfotballen.

Team Nes hadde følgende tropp: Oliver Næss – Chris Aulibråten – Ali Hussain – Sander Hartweg – Sigurd Røseplass Aas – Daniel Jensen – Efe Cetin – Samuel Clasby – Marius Lundberg – Mateo Stenbro – Lazar Radanovic – Sander Greni – Elias Ellefsen

Enebakk – Team Nes 1-10 (1-8)

Sesongens største seier borte mot Enebakk

• Etter en svak kamp mot Bjørkelangen var gutta klare til å slå tilbake mot Enebakk. Vi ble enige før kamp om enda større trøkk i presset og at ballen  skulle gå på få touch. Gutta utførte det til nærmest perfeksjon og vi tok ledelsen allerede etter 1 minutt spill med Samuel Clasby. Da ballen rullet igjen fikk Enebakk en heldig utligning der offside flagget burde ha kommet opp, men den gang ei.
  • Heldigvis klarte gutta nullstilte seg og til pausen hadde vi scoret ytterligere 7 mål etter at Efe Cetin og Elias Ellefsen scoret hvert sitt og Lazar Radanovic kunne glede seg over 5 scoringer, konstaterer TN-trener Marius Hansen.

I pausen ble Team Nes-gutta enige om å fortsette i samme tempo. Det resulterte ikke i like mange scoringer, men laget passerte tosifret og kunne reise hjem med 1-10 seier. TN-treneren gledet seg spesielt over at det offensive spillet var tilbake på rett spor,

Team Nes hadde følgende tropp: Oliver Næss – Chris Aulibråten  – Sander Hartweg – Sigurd Røseplass Aas – Daniel Jensen – Efe Cetin – Samuel Clasby – Mateo Stenbro – Lazar Radanovic – Sander Greni – Elias Ellefsen