Team Nes 2 G13 var første lag i aksjon i årets sesong

Her fra oppvarmingen før kampen

Etter tidenes lengste oppkjøring, kunne Team Nes 2 G13 tirsdag kveld endelig tre på seg spillerdrakta som første lag fra Nes etter Covid 19 kom til landet og stoppet all form for seriespill.

Spillere, støtteapparat og publikum var mer enn klare da dommeren blåste i fløyta, og satte i gang første kamp etter koronapausen. Team Nes 2 G13 tok turen til Fjellhamar for å måle krefter mot Fjellhamar 2.

Guttene fra Nes fikk den verst tenkelige starten, da et godt skudd fra hjemmelaget gikk i mål etter bare 4 minutters spill. Etter dette hevet Nes- gutta seg, og 1. omgangen ble jevnspilt der begge lag skapte gode sjanser. Det hadde ikke vært ufortjent hvis utligningen hadde kommet før hvilen. Lagene gikk imidlertid til pause på stillingen 1-0 til hjemmelaget.

De første 15 minuttene av 2. omgang skulle vise seg å bli de som avgjorde kampen, Fjellhamar scoret 4 mål og gikk opp i en 5-0- ledelse. Men gutta fra Team Nes viste karakter, hevet seg mange hakk, jobbet seg inn i kampen og tok over mye av spillet. Det ga resultater i form av 2 mål. Det første kom etter flott en touch- spill og en rolig avslutning til høyre for keeper, det andre målet var et frispark rett i mål fra 20 meter. Team Nes kom imidlertid ikke nærmere, og kampen endte 5-2 til Fjellhamar.

Team Nes-trener Stian Hartweg sier til Nesfotballen at gutta var noe skuffet over resultatet etter kampen, men det var godt å komme i gang med fotballkamper igjen. Og når de får kampen litt på avstand, vil de se at det var mye som var bra og at det alt i alt var en jevnspilt kamp.