Team Nes 2 G16 avsluttet med tap

Team Nes 2 – Frogner 0-3 (0-2)

En kort, men intens sesong ble avsluttet med hjemmekamp mot et Frogner-lag som kjemper helt i toppen av tabellen.

Skapte nok sjanser til å score i første omgang

Ikke overraskende hadde Frogner et spillermessig overtak i deler av kampen, pluss at de vant mange av duellene mot de unge Team Nes spillerne. Men det gikk til det 23. minutt før Frogner fikk hull på byllen. Tre minutter senere økte de til 0-2. Dermed ble jobben vanskelig for hjemmelaget.Team Nes-spillerne responderte imidlertid med å brette opp ermene, og mot slutten av omgangen produserte laget flere gode sjanser.

I pausen manet trener Allan Hegli om at de måtte tråkke enda litt mer til i duellene, samt spille mer direkte. Den gode avslutningen på første omgangen ga laget trua på at dette kunne de snu i andre omgang.

Manglet det lille ekstra

Team Nes startet ok, men etter hvert tok Frogner mer og mer over banespillet. Vertene forsvarte seg godt, men produserte ikke så mye selv. Etter en times spill satte Frogner den siste spikeren i kista. Derfra og ut var Frogner best.

Team Nes-trener Allan Hegli sier til Nesfotballen at laget leverte en ok defensiv og en brukbar offensiv første omgang. I andre omgang var laget bedre defensivt, men skapte for lite fremover.

Team Nes stilte med følgende lag: Joakim Årstad Olsen, Daniel Johansen, Emil Torgbergsen Thorvik, Adrian Fauskrud Lorentzen, Mads Sann Laget, Peder Anderson, Birk Hansen Lindstad, Yosief Bereket Abraha, Oliver Bohlin Nilsen, Amund Anderson, Noah Scott Hagen, Henrik Hansen Linstad, Åsmund Fallet, Marcus Solberg Damstuen og Noah Myhrvold Kopperud