Team Nes 2 G16 tok sin tredje strake borteseier

Gutter 16 år 3.div Aurskog-Høland 2 – Team Nes 2 2-5

Team Nes 2 har vært solide på bortebane i det siste og stod med to strake seire før de tok turen til Høland stadion og møte med Aurskog-Høland 2.

Uavgjort til pause

Nesbuene lå før matchen rundt midt på tabellen, men ville med seier komme opp i ryggen på topplagene. Dessverre hang de ikke med i starten og det tok ikke mange minuttene før hjemmelaget scoret kampens første mål. Unggutten Jonas Thøger-Andresen, som til vantlig spiller på G14-laget, utlignet til 1-1 etter en halvtimes spill.

Kristoffer Snildal sendte bortelaget i ledelsen fra straffemerket

Fem minutter etter lagene hadde byttet side, fikk Team Nes straffe som Kristoffer Snildal satte sikker i nettmaskene. Inspirert av målet, fortsatte bortelaget å føre matchen og få minutter etter at laget tok ledelsen 1-2, så økte Thøger-Andresen til 1-3. Seieren var på ingen måte i boks, for med tjuefemminutter igjen å spille, reduserte de til 2-3.

Jager topp tre plassering

Spenningen varte i ti minutter, da var Mohammad Zaeem Zeeshan på rett plass og sendte Team Nes 2 opp i 4-2 ledelse og kort tid etterpå fastsatte Kristoffer Snildal, sluttresultatet til 2-5.

Seieren betyr at Team Nes 2 ligger på fjerde plass med 24 poeng, men det er kun tre poeng opp til Kløfta 2 på andre plass. Neste kamp for laget er mandag 25.september, hjemme mot Skjetten 2.

Du finner tabellen her

Team Nes stilte med følgende tropp: Trym Lindsveen-Johansen, Chris Kaiser Aulibråten, Sander Granlien_Hartweg, Sivert Modal, Jimmy Pettersen, Åsmund Fallet, Kristoffer Snildal, Mohammad Zaeem Zeeshan, Ali Abdelkader Mohamad-Alhassan, Joakim Odin Hellawell, Jonas Thøger-Andresen, Elias Bråthen Knobloch, Arthus Sousa de Sa og Casper Haslie Aleksandersen.