Team Nes 2 Gutter 16 år overbeviste i første match

Gutter 16 år. Team Nes 2 – Sørumsand 2 3-1 (1-1)

Torsdag tok Team Nes 2 imot Sørumsand 2 til årets første seriekamp på en strøken gressmatte på Haga stadion. Det skulle bli en god opplevelse for spillerne fra Nes, som spilte sin første 11ér match

Team Nes best før pause, men måtte nøye seg med 1-1

Alltid mye spenning rundt første serie kamp. Spesielt nå når oppkjøringen har vært så lang. Heldigvis var Team Nes gutta på fra start. Tok tidlig tak i kampen og styrte mye av spillet, samt skape noen bra sjanser de første 20 min, men uten å få noe mål ut av overtaket.

Etter en drikke pause halvveis tok det kun 6 min før TN klarte å få hull på byllen. Kenneth Larsen fikk ballen midt på Sørumsand sin banehalvdel, dro av to spillere og fra 20m, dro han til med høyre. Ballen sneik seg inn helt nede ved stolperoten til Sørumsand sin keeper.

TN fortsatte å styre spillet, men Sørumsand kom litt mer med i kampen. Etter 35 min fikk Sørumsand mål på en av sine få sjanser. En av TN sine forsvarsspillere prøvde å avklare, men gjør det i en SIF-spiller som er i press. Ballen traff motspilleren og gikk i bue over TN sin keeper. 1-1 var også pauseresultatet

Keeper Bjørnar Knapskog Hope med viktige redninger

TN ble enige om å fortsette som i 1 omgangen, noe de også gjør. De tok tak i kampen og styrte også i starten av 2 omgang. De produsere flere sjanser uten å få uttelling. Men 12 minutter ut i omgangen så satt den. Aleksander Pettersen fikk ballen på 16 meteren, midt foran SIF sitt mål. Han lot seg ikke be to ganger og klinket ballen i tverrligger, ned og opp i nettaket. Dermed var hjemmelaget tilbake i føringen

Stillingen stod seg til vanningspausen i 2 omgang. Etter denne pausen så slapp TN litt av og Sørumsand jobbet seg litt inn i kampen. De klarte å skape noen sjanser, men Bjørnar Knapskog Hope i TN målet reddet det som kom i hans vei.

Etter 77 minutter fikk gjestene en stor sjanse til å utligne, men dommeren blåste for angrep på keeper.TN var heldig i den situasjonen, men tar imot med takk.

Kenneth Larsen satte spikeren i kista

To minutter senere satte Kenneth Larsen spikeren i kista. Han fikk ballen midt inne på SIF sin banehalvdel, ser at keeper er litt langt ute og prøvde et skudd fra distanse. De sneik seg inn over Sørumsand sin keeper og inn i mål. Flere mål ble det ikke og kampen ebbet ut med 3-1 seier til Team Nes

Team Nes trener Allan Hegli var fornøyd med innsatsen og at de dro i land en alt i alt fortjent seier etter en bra gjennomført kamp. Han passer også på å skryte av den strøkne gressmatta på Haga stadion

Tropp: Bjørnar Knapskog Hope, Daniel Johansen, Jone Risvik Paulsen, Emil Torbergsen Thorvik, Adrian Fauskrud Lorentzen, Mads Sann Laget, August Skovseth, Anders Huser Bølge, Kenneth Larsen, Alexander «Dansken» Gram Andersen, Fredrik Bue, Emil-Andre Rusten Myhre, Daniel Havik, Birk Hansen Lindstad, Aleksander Pettersen