Team Nes G14 med storseier borte mot Lørenskog 4

Gutter 14 år 3.divisjon  Lørenskog 4 – Team Nes 3-10 (2-4)

Det er ingenting å si på underholdningen og mål appetitten har vært strålende i hele sesongen. Så også i borte oppgjøret mot Lørenskog 4.

Team Nes lå under med to mål

Det var hjemmelaget som kom best i gang og etter et kvarter spill stod det 2-0 til vertene. Team Nes skjønte etter hvert at dette var en motstander det var fullt mulig å komme på høyde med og vel så det. Anført av lagets toppscorer Jonas Thøger-Andresen reduserte Team Nes til 2-1 etter 18 min og sju minutter senere hadde laget snudd til 2-3 ledelse. Rett før pause satte superspissen inn sitt og lagets fjerde scoring for kvelden.

Jonas Thøger-Andresen scoret sju av lagets ti mål

Team Nes avgjorde kampen en gang for alle med tre kjappe scoringer i starten av andre omgangen. Først ut var Alexander Sjølie Hansen, før Thøger-Andresen scoret to nye mål. Et kvarter ut i omgangen satte Super-Thøger Andresen inn sitt sjuende mål for dagen, og totalt 34 mål på 15 kamper. Da var han ferdigscoret og overlot scoringene til andre. Tobias Haugen Håkelien fulgte opp med å øke til 2-9, mens Emil Korslund fikk æren av å sette inn sitt lags siste mål da han la på til 2-9. Rett før slutt fikk Lørenskog sin tredje nettkjenning og med det fastsatte sluttresultatet til 3-10.

Seieren betyr at Team Nes befinner seg på fjerde plass med 10 poeng etter seks kamper. Neste kamp for laget er onsdag 27. september, hjemme mot Gjelleråsen 3.

Tabellen finner du her

Team Nes stilte med følgende lag: Gard Brauter-Hafredal, Olvier Alstad Quille, Leo Nathaniel Fischer Jensen, Linus Bergh Salamonsen, Lucas Korslund Nystrøm, Emil Korslund Nystrøm, Tobias Haugen Håkelien, Svavelii Chechykov, Theo Aleksander Sveen, Benjamin Abrahamsrud Habberstad og Jonas Thøger-Andresen. Benyttede innbyttere: Tobias Garthe Gundersen, Leon August Melien og Alexander Sjølie Hansen