Team Nes G14 spilte uavgjort mot Frogner 2

Gutter 14 år år 3.div avd 1  Team Nes – Frogner 2 2-2 (1-0)

Team Nes sitt G14-lag har hatt en berg og dalbane av en fotballstart. Fra å tape 8-1 og 7-2 i de to første serierundene til å vinne 10-3 mot LSK 3 i den tredje. De tre siste matchene har det imidlertid vært litt jevnere matcher. Før tirsdagens hjemmekamp mot Frogner 2 hadde Team Nes tre poeng, mens gjestene stod med seks poeng.

Team Nes ledet to ganger, men måtte nøye seg med ett poeng

Det ble et jevnt og spennende oppgjør, men det var Team Nes som startet best og allerede etter tre minutter fant Jonas Thøger-Andresen veien til motstanderens mål. 1-0 til Team Nes var også stillingen etter første omgang.

Ti minutter etter sidebytte utlignet Frogner 2 til 1-1, men det skulle bare gå fem minutter til før innbytter Leon August Melien på ny sendte Team Nes tilbake i ledelsen. Stillingen holdt seg en god stund men tolv minutter før slutt fikk bortelaget tildelt et straffespark som de scoret på. Ingen av lagene klarte å avgjøre og kampen ebbet ut med 2-2 og poengdeling.

Neste kamp for Team Nes er onsdag 31.mai, borte mot bunnlaget Lørenskog 4

Team Nes stilte med følgende tropp: Gard Bruter-Hafredal, Oliver  Alstad Quille, Benjamin Abrahamsrud Habberstad, Theodor Evensen, Linus Bergh Salamonsen, Emil Korslund Nystrøm, Tobias Haugen Håkelien, Mathias Skiaker, Leo Nathaniel Fischer Jensen, Jonas Thøger-Andresen, Tobias Garthe Gundersen og Leon August Melien