Team Nes G14 vartet opp med festfotball

Gutter 14 år Team Nes – LSK 3 10-3 (7-1)

Team Nes G14 har gått på et par smeller i de to første seriekampene. Tapene ristet de imidlertid raskt av seg og de gikk til kampen hjemmekampen mot LSK 3 med stor lyst til å vise sine supportere at de kan enda bedre enn det de har vist i de to første matchene.

Drømmestart med tre scoringer før ti minutter

Team Nes-gutta gikk ut i hundre og det tok ikke mer enn fire minutter før Leo Nathaniel Fischer Jensen satte inn hjemmelagets første mål. Ett minutt senere var samme spiller på rett plass og doblet ledelsen. Få minutter senere fulgte Benjamin Abrahamsrud Habberstad opp med å sette inn kampens tredje. En drømmestart for Team Nes-gutta, som nå lyste av selvtillit og spillerglede.

7-1 til pause

Gjestene fikk låne ball en liten stund og reduserte til 1-3, men dett var dett. Team Nes hadde på ingen måte tenkt å slippe LSK inn i kampen, og etter et kvarter spill så satte Fischer Jensen inn sitt tredje og lagets fjerde. Team Nes gutta var  ”on fire” og før det var spilt tjue minutter så hadde Jonas Thøger-Andresen banket inn to mål og økt ledelsen til 6-1. Hjemmelaget scoret ytterligere ett mål før pause slik at lagene gikk til garderoben med 7-1.

Klarte å komme opp på tosifret

Andre omgangen ble mye roligere, men fremdeles var Team Nes det førende laget. LSK reduserte etter hvert til 7-2, men da svarte hjemmelaget med å gå rett i angrep og score 8-2 ved Benjamin Abrahamsrudn Habberstad. Målene fortsatte å trille inn og neste gang var det LSK sin tur til å finne veien til nettmaskeen. Team Nes var på ingen måte ferdige for dagen. Først satte Emil Korslund Nystrøm inn lagets niende før Tobias Garthe Gundersen fastsatte sluttresultatet til 10-3 til Team Nes.

Neste kamp for Team Nes er onsdag 10.mai, hjemme mot Dal

R&Å stilte med følgende tropp: Gard Bratuter-Hafredal, Oliver Alstad Quille, Leo Nathaniel Fischer Jensen, Max Elias Wolden Rønning, Theodor Evensen, Emil Korslund Nystrøm, Tobias Haugen Håkelien, Leon August Melien, Benjamin Abrahamsrud Habberstad, Jonas Thøger-Andresen, Tobias Garthe Gundersen, Mathias Skiaker og Linus Bergh Salamonsen