Team Nes G16 2 vant siste kamp før sommerferien

Gutter 16 år 3.divisjon  Team Nes 2 – Dal 2-1 (1-1)

Etter en seig start med tre tap på de fire første matchene, så har Team Nes sitt andre lag etter hvert spilt seg i form og laget har tatt poeng i hver kamp siden 2-0 tapet for Ull/kisa 2 14.mai.
Det var vært utrolig jevne og spennende kamper og man har på de ni første matchene aldri sluppet inn mer enn to mål. Mandag tok laget i mot Dal hjemme på naturgresset på Årnes stadion. Før kampen lå Team Nes to poeng foran, og ville med seier skape seg en luke på hele fem poeng.

En halvtime ut i matchen var det dags for scoring til hjemmelaget ved Elias Bråthen Knoblach, men tre minutter før pause utlignet Dal til 1-1, som også ble pauseresultatet.

Sivert Modal ble matchvinner sju minutter før slutt

En innbitt Team Nes-gjeng viste at med seier ville laget ha heng de tre topplagene og det inspierte gutta til å ta ut det siste de hadde. Kampen tikket mot slutten og tilskuerne begynte å innfinne seg med at det ble poengdeling, men sju minutter før slutt fant Sivert Modal veien til nettmaskene og ble med det matchvinner med sin 2-1 scoring.

Seieren betyr at Team Nes tok poeng i sin femte strake match og ligger på en fin fjerdeplass etter ni kamper. Med så tar laget sommerferie og neste seriekamp er ikke før 17.august.

Team Nes stilte med følgende tropp: Tryn Lindsveen-Johansen, Sivert Kristiansen, Sivert Modal, Sasmikan Sasikumar, Daniel Johansen, Amund Eriksen, Kristoffer Snildal, Thomas Oliver Paulsen, Casper Haslie Aleksandersen, Lars Oskar Halvorsen, Joakim Odin Hellawell, Arthus Sousa de Sa, Emins Turlajs, Elias Bråthen Knoblach og Tobias Haugen Håkelien.