Team Nes G16 med sin tredje strake hjemmeseier

1.divisjon gutter 16 år  Team Nes – Kløfta 4-0 (1-0)

Team Nes G16 har levert en meget sterk innsats i 1.divisjon så langt. Spesielt på hjemmebane har laget prestert godt og var ubeseiret før vårens siste hjemmekamp mot Kløfta.

1-0 ledelse til paues

Sola skinte ikke akkurat over Årnes-byen, men 16-åringene til Team Nes fikk en strålende start på kampen med scoring allerede etter tre minutter, signert Thomas Oliver Paulsen. Hjemmelaget klarte å holde på ledelsen frem til pause og kunne dermed gå i garderoben med 1-0.

Som i første omgang, så fikk Team Nes også en god  start etter sidebytte. Det var ikke spilt mer enn sju minutter før Andreas Kello Delbekk Josefsen fant veien til nettmaskene og økte med det ledelsen til 2-0. To minutter senere satte Elias Solvang Ellefsen inn det tredje målet for hjemmelaget.

Ubeseiret på hjemmebane

Ser man på tabellen så skal Team Nes være et bedre fotballag enn Kløfta, og det var de også i denne kampen. Med ti minutter igjen å spille fastsatte Marius Lundberg sluttresultatet til 4-0. Noe som betyr at Team Nes fortsatt er ubeseiret på hjemmebane etter to uavgjorte og tre seire.

Seieren førte laget helt opp på 5.plass i 1.divisjon etter 10 spilte kamper. Neste match for Team Nes er søndag 25.juni, borte mot serieleder Gjelleråsen

Team Nes stilte med følgende tropp: Chris Kaiser Aulibråten, Sander Granlien-Hartweg, Sigurd Røseplass Aas, Mio Wahl Brochstedt, Thomas Oliver Paulsen, Trym Lindsveen-Johansen, Amund Eriksen, Daniel Juel Nyland Jensen, Fredrik Hanekamhaug, Anders Olai Huser Bølge, Yisyas Bereket Abraha, Andreas Kello Delbekk Josefsen, Elias Solvang Ellefsen og Marius Lundberg