Team Nes G16 med storseier

3.divisjon gutter 16 år Team Nes mot Ull/Kisa 3 8-1 (3-1)

Med to seire og en uavgjort har Team Nes klatret oppover på tabellen. Gjestene fra Jessheim, Ull/Kisa 3, stod med samme poengsum som Team Nes før mandagens match. Med seier ville Team Nes kjempe i toppen, mens man med tap ville ligge på nedre halvdel.

Theo Aleksander Sveen sendte Team Nes i ledelsen

Det var ingen tvil om at det var hjemmelaget som ville mest. De tok raskt tak i matchen og halvveis ut i første omgangen tok Team Nes ledelsen ved Theo Aleksander Sveen. Noen minutter senere var det tid for kveldens første scoring av lagets toppscorer Casper Haslie Aleksandersen. Rett etterpå scoret lagene hvert sitt mål slik at pauseresultatet var 3-1.

Casper med sitt seriemål nr 38

Casper Haslie Aleksandersen scoret to mål i første omgang og fortsatte målshowet etter sidebytte. I løpet av sju minutter scoret han hat-trick og i før man hadde spilt tolv minutter i andre omgangen hadde han scoret seks mål og økt ledelsen til 7-1. Toppscoreren har scoret syke 38 mål på 11 kamper for Team Nes sitt G16-lag.

Team Nes kjørte over Ull/Kisa 3 fra start til slutt og rett før kampslutt fastsatte Trym Lindsveen-Johansen sluttresultatet til 8-1.

Seieren betyr at Team Nes nå innehar 3.plassen med 20, poeng, mens Ull/Kisa 3 forblir på 8.plass med sine 17 poeng. Neste kamp for TN-gutta er lokaloppgjør mot FUVO 2, onsdag 4. september.

Team Nes stilte med følgende lag: Alexander Sjølie Hansen, Leon August Melien, Max Elias Wolden Rønning, Linus Bergh Salamonsen, Sivert Modal, Lucas Hilmarsen Eid, Jonas Thøger Andresen, Trym Lindseen-Johansen, Theo Aleksander Sveen, Joakim Odin Hellawell og Casper Haslie Aleksandersen. Benyttede innbyttere: Mathias Skiaker, Jonatan Ernestus Brauter, Tobias Garthe Gundersen og Olvier Alstad Quille